Az Év Belsőépítész cége

Mashroom Design Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1156 Budapest, Ny.p 30

Rövid bemutatkozás

Kreatív stúdiónkat 7 éve alapítottuk, ugyanakkor annak oszlopos tagjai már korábban is dolgoztak együtt több formációban. Mindannyiunk szakmai bölcsője, közös pontunk és elhivatottságunk gyökere a KREA Művészeti Iskola ahol tanulmányainkat végeztük. Mára már az elért szakmai sikereinknek köszönhetően szinte mindenki tanít az intézményben. Az évek során egyre szélesebb kapcsolatrendszerünk egyre több irodai tervezést hoztak, így mára a kreatív munkánk jelentős hányadát teszik ki ezek a feladatok. Természetesen az irodákon túl egyéb közületek, vendéglátó ipari egységek, szállodák és egyéb szálláshelyek – apartmanok, vezető piaci cégek, telekommunikációs vállalatok, üzletházak köztereinek megfogalmazása éppúgy a fókuszban áll, mint a magán megrendelők lakó ingatlanjainak, nyaralóinak kialakítása.
Munkáink legfőbb jellemzői az egyénre, megrendelőre szabott design, a megrendelői igények maximális figyelembe vétele, ugyanakkor a legfrissebb design trendek tökéletes ismerete, azok alkalmazása és fejlesztése. Design terveink sokrétűsége tükröződik portfóliónkban, melyben jól láthatóan kerüljük a tipizálást. Stúdiónk egyik legfontosabb Ars poeticája: A kevesebb több, melyet kreatív műhelyünk létszámának alakításában is szem előtt tartunk. Látva a piaci szereplőket magunk körül erős elhatározásunk, hogy létszámunkat nem emeljünk jelentősen inkább válogatunk az elénk táruló munkák közül ezzel biztosítva az egyediségünket, terveink megrendelő orientáltságát illetve a partnereinkkel való nagyon szoros, családias hangulat kialakítását.
Kreatív munkánk és az így létrehozott terek egyediségét növeli az a törekvés mely végigkíséri kísérletező szellemmel átszőtt tevékenységünket. Az adott projektre tervezett bútoraink, kiegészítőink, textiljeink mind az egyedi hangvételt erősítik.


Így készült a Dealogic city: https://www.youtube.com/watch?v=SI70zGLHHgw&t=2s


Állandó projektmenedzsment partnerünk a Stay in Hungary Kft csapata!
http://stayinhungary.com/


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az egyik legszínesebb portfóliót tudjuk felmutatni a magyar belsőépítész stúdiók között, mely egyedi hangvételünknek, kis létszámnak köszönhető gyors, rugalmas munkavégzésünknek eredménye. Emellett az adott projekthez tervezett megrendelő specifikus tárgyaink is színesebbé teszik tereinket.
Az elmúlt években számos alkalommal díjazták már piaci tevékenységünket több alkalommal dolgoztunk kereskedelmi televíziók műsoraiban és kreatív tervezésünk eredményeképp 2011-ben és 2012-ben a legnézettebb televíziós díszletet is jegyezhettük. Számos publikáció jelent meg munkáinkról mértékadó hazai szaklapokban, 2015-ben az 50 fő alatti vendéglátó ipari egységek közt a legjobbnak választották a Ches Do Do kiskereskedelmi üzletét valamint 2012-ben és 2016-ban is elnyertük az Év Iroda díjat a Bank of Georgia és a Dealogic budapesti iroda designjával. Emellett 2015-ben is a nomináltak közt voltunk.
Innovatív belső tervező rendszerünk, az egyes tervezési fázisok felelős kreatív vezetői hatékony munkavégzést és professzionális design terveket eredményeznek. Emellett a kivitelezőkkel fenntartott dinamikus szakmai kapcsolattartási módszerünk hozzásegít minket ahhoz, hogy terveink ne csak a rajzasztalon illetve látványterveinken mutassanak szépen, hanem ugyanazt lássuk viszont a projektek átadásával.


Referenciák

Dealogic Hungary Kft
Bloomberg L.P.
Loxon Solutions Zrt.
Bank of Georgia
Burger King
7Seasons Apartments Budapest
Pannonia Ethanol Mohács Zrt.
Chez Dodo