Nevezés

Az Év Kivitelező Cége

Market Építő Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1037 Budapest, Bojtár utca 53.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Market Építő Zrt. az építőipari szektor vezető magasépítő vállalata. Leányvállalataival együtt több mint ezer főt foglalkoztató, nemzetközileg is elismert cégcsoport mára egyet jelent a professzionalizmussal, a minőséggel és a megbízhatósággal.

A fővállalkozó és generálkivitelező profilú, magyar tulajdonú nagyvállalat legfőbb értéke az ember, ami az ügyfélelégedettség egyik záloga is egyben.

A magas szakmai színvonalat garantálják a környezettudatos, valamint a design&build szemléletmód menti innovációk megvalósítása, ezentúl kiemelten fontos a munkavédelem, hogy az együttműködés egyben nyugalmat, pontosságot és biztonságot is jelentsen a Megrendelők számára.

Huszonnégy év alatt eddig hétszáznál is több Megrendelő választotta a cégcsoportot építkezéseik levezénylésére.

Az egyik legnagyobb forgalmú és kapacitású építőipari vállalat évente közel ötven beruházást valósít meg, amelynek nagyobb részét irodaházak, ipari, logisztikai létesítmények, közintézmények és szállodák, valamint kereskedelmi célú ingatlanok és sportlétesítmények teszik ki. Több munkáltatói elismerés mellett, a cég elkötelezett a hazai építőipari foglalkoztatást elősegítő, javító és megreformáló kezdeményezéseknek.

A vállalat több mint tíz éve a Bátor Tábor Alapítvány fő támogatója és a fejlesztésének elkötelezett segítője, a hatvani táborban található összes épület és létesítmény kivitelezője. Stratégiai partnere a Mosoly Alapítványnak és számos utánpótlás nevelő sportegyesületnek, többek között a III. kerületi Torna és Vívó Egyletnek.

Bővebb információk: www.market.hu

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Market Építő Zrt. tevékenysége a magasépítés teljes spektrumát lefedi, generálkivitelezőként és fővállalkozóként több világcéggel dolgozott együtt kihívást jelentő projekteken.

A vállalat dinamikus, irányított, folyamatos fejlődése mellett fontosnak tartja a szakmai színvonal megőrzését, emelését, az innovációt, a környezetért való tudatos felelősségvállalást, valamint a munkavédelmi szabályok szigorú betartását.

Az irodaépületekre kiemelten fókuszáló vállalat megalakulása óta hatvannál is több elismerést kapott, rendszeresen szerepel a legfontosabb szakmai megmérettetések díjazottjai között. Az Építőipari Nívódíjak mellett számos építészeti, ingatlanfejlesztői, munkáltatói és üzleti díjjal is jutalmazták.

Az irodapiaci megbízók számára a Market erős, megbízható, lokális partner a beruházásaik lebonyolításához.

Vidéken és Budapest forgalmas utcáin a ’zöld emberke’ embléma egyet jelent azzal, hogy a Market Építő Zrt. által fémjelzett épületek meghatározóvá válnak a város megítélésben és összképében. Egy nehéz (pl. munkaerőhiányos) helyzetben lévő iparágban tud évről évre kiemelkedő –különösen az irodapiaci területen– teljesítményt nyújtani, miközben megfelel az alapításkori „4M” pilléreknek: minőség, megbízhatóság, munkavédelem, megelégedettség.