Nevezés

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

Magyar Telekom székház

Adatlap megosztása

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 34-36.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Ingatlanfejlesztő

WING Zrt.

Rövid bemutatkozás

A Könyves Kálmán körúton felépülő, Budapest arculatát is meghatározó, 58.000 négyzetméter alapterületű új Magyar Telekom székház jó megközelíthetőségének, energiatakarékos berendezéseinek és az egészséges munkakörnyezetet biztosító megoldásainak köszönhetően az ország egyik leginnovatívabb, a fenntarthatóság jegyében megépülő irodaháza lesz.

A XXI. századi hangulatot, dinamizmust és erőt sugárzó külső mellett a belsőépítészeti kialakítás a legmodernebb HR és informatikai trendek alapján történik majd. A belső tereket a fejlesztővel szoros együttműködésben úgy alakítják ki, hogy azok elősegítsék a hatékony működést, egyúttal elegáns, rugalmas és kreatív munkakörnyezet teremtsenek. Ennek szellemiségében épül a legfelső emeleti fitnesz-wellness központ, az ugyanitt elhelyezkedő 200 méteres kültéri futópálya, vagy a belső zöld kert is Az épületben helyet kap egy 1350 férőhelyes mélygarázs, több mint 300 kerékpár biztonságos elhelyezésére alkalmas biciklitároló, illetve egy 300 fő befogadására alkalmas konferenciaterem is. A Telekom által bérelt területeken kívül az épületben további 4000 négyzetméter áll rendelkezésre piaci bérbeadás céljára.

A székház 2018 második félévében készül el, a Magyar Telekommal történő bérleti megállapodás 15 évre szól. A finanszírozó banki konzorcium tagjai az Unicredit Bank Hungary és a K&H Bank. A székház építészeti terveit a TIBA Építész Stúdió készítette, a kivitelezési munkákat a Market Építő végzi.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Magyar Telekom új székháza mind központi elhelyezkedésének köszönhetően, mind dimenzióiban, mind építészetében, mind az építése és belső kialakítása során alkalmazott innovatív technológiák szerint, mind pedig a fenntarthatósági szempontok alapján kiváló minőséget testesít meg. Mindezeken túl, a bérlői igényekre és a kor irodatrendjeire adott válaszként, vonzó, egészséges és inspiráló munkakörnyezetül fog szolgálni a Magyar Telekom Csoport 4.500 dolgozójának.