Nevezés

Az Év Tervezett Lakó Projektje

Magnolia Ház

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Kartács utca 2

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Budapest méltán vált az elmúlt években kedvelt turisztikai célponttá. Kellemes hangulatát, látványosságai, fürdői, impozáns régi épületei, utcácskái adják, amelyeken nemcsak a külföldieknek, de az ott élőknek is szívesen időzik a tekintete.

A rengeteg újépítésű projekttel szemben a Magnolia Ház megálmodója arra törkekedett, hogy a Kartács utca 2. felújítása és korszerűsítése során minden olyan histórikus elemet, homlokzati eleganciát megtartson, amely tükrözi a korabeli életstílus hangulatát és méltó része lehet a Budapestet oly különlegessé tévő korabeli látványvilágnak. Az 1800-as évek építészeti stílusát követő nagy belmagasságokkal, míves korlátokkal, széles lépcsőházakkal rendelkező ház lakóinak ugynakkor nem kell lemondaniuk az újépítésű
lakóparkok luxusáról, hiszen a ház teljes korszerűsítése és alacsony energiafelhasználásúvá alakítása mellett gyorsliftek, szelektív hulladékgyűjtés, szaunavilág, fitnessterem, kávézó és gyönyörű belső kert gondoskodik a nagypolgári életérzésről. Vásárlóink kedvükre választhatnak a földszinti kertkapcsolatos lakásoktól a kis ékszerdoboz garzonokon keresztül a LOFT hangulatú duplex lakásokig, ebben a XIII. kerületi maga nemében páratlan épületben.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Célunk, hogy egy olyan épületet hozzunk létre, ami a maga nemében páratlan a 13. kerületben. Különleges egyedi hangulatú klasszikus megjelenésű épület, amiben megtartjuk a régi polgári hangulatot, belmagasságot. A tetőre két új szintet építünk, így az itt lakók egyszerre megtalálhatja a modern és a klasszikus stílust is.