Nevezés

Az Év Belsőépítész cége

MádiLáncos Studio kft

Adatlap megosztása

Cím: 1027 Budapest, Horvát utca 14-26

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

25 év tapasztalat, 500+ sikeres projekt, 3 üzletág: bemutatkozik a MádiLáncos Studio

1997-ben alapított belsőépítész irodánk, a MádiLáncos Studio már a kezdetekkor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy meghonosítsa a magyar piacon addig még nem látott nemzetközi designtrendeket és professzionális munkaszervezést. Ma, 25 évvel később, cégünk a magyar belsőépítészet meghatározó stúdiója, többszörös Év Irodája díjazott, az Év Belsőépítésze cím nyertese, a belsőépítészeti Nívó-díj és a nemzetközi BigSEE-díj birtokosa, az Archello Az Év Projektje 2022 döntőse.

Az elmúlt negyed évszázadban olyan sikeres cégek tiszteltek meg minket bizalmukkal, mint az OTP, az Erste Bank, a Raiffeisen Bank, a Robert Bosch, a Thyssenkrupp, a SAP, az Oracle és az AirFrance–KLM. Portfóliónk teljes mértékben az irodatervezésre koncentrál, ezen a szakterületen a piacon egyedülálló módon, három üzletág összehangolt munkájával dolgozunk.

A cégcsoportot vezető Sárosdi-Mádi Krisztina, Láncos Áron és Szlovák János hisznek abban, hogy csapatban erősebbek, mint külön-külön. Együtt alkotva tudásuk és kreativitásuk megsokszorozódik, vezetői stílusuk izgalmas találkozása pedig garancia az iroda hatékony működésére. A stúdió harminc munkatársa 2021 óta új belvárosi irodából tekint a világra, így Budapest lenyűgöző látképe segít a friss ötletek megtalálásában.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Kreatív, költséghatékony és fenntartható: ilyen a MádiLáncos 2.0

A MádiLáncos Studio portfóliója lefedi a komplex belsőépítészeti tervezés, az irodadesign, a 3D látványtervezés és grafikai tervezés területét, külön üzletág foglalkozik a projektmenedzsment és workplace strategy (ML2C), illetve a környezettudatos épületminősítés (ML2S) szakterületeivel. Piacvezető cégként nemcsak követjük, hanem alakítani is szeretnénk azokat a trendeket, amelyek a jövő tereit meghatározzák majd.

A csapat a mindennapi munkájában kiemelt figyelmet fordít a költséghatékony tervezésre, a szigorú pénzügyi kontrollra és a határidők pontos betartására. A MádiLáncos Studio küldetése, hogy a munkatársak komplex szaktudását és friss ötleteit ötvözve segítse a megrendelőket abban, hogy új irodájukkal cégük is új szintre lépjen.

„Történjen bármi, a minőségben való hitünk megkérdőjelezhetetlen.”

2022-től a MádiLáncos Studio név már három üzletág összehangolt, hatékony működését jelenti, mindezt a megrendelők lehető legteljesebb kiszolgálásának érdekében. A cégcsoport a belsőépítészeti tervezés és megvalósítás mellett a projektmenedzsment és workplace strategy, valamint a fenntarthatóság és az épületminősítések területén is a megrendelők megbízható, hatékony és kreatív partnere.

Ebben az évben számos fontos munkánkat adhattuk át: az OTP új székháza a bankóriás léptékadó, fontos állítása arról, hogyan képzelik el a jövő munkahelyét; a BOSCH Campus2 igazi innovatív, nagy léptékű, mégis a munkavállaló igényeit és a bizalmat a középpontba helyező tér lett, az Allen&Overy nemzetközi ügyvédi iroda új központja pedig elegáns, fenntartható, biztos háttér a szakma legjobbjainak.

A 2022-es év igazi mérföldkő a MádiLáncos életében: két és fél évtized tapasztalatait összegezve, új irodában, új arculattal, megújult kommunikációval, a cégcsoport három stabil pillérének összehangolt munkájával végezzük munkánkat. Az elmúlt másfél évben végzett újragondolás mostanra biztos alappá ért össze, amelyről az eddiginél még több bátorsággal és kreativitással kezdhetjük a közös gondolkodást régi és új megrendelőinkkel.