Nevezés

Az Év Belsőépítész cége

MádiLáncos Studio Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1027 Budapest, Horvát utca 14-26.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, amit a szakmánk iránti szeretet és kíváncsiság hajt. Hiszünk a munkánk magas minőségben, ami megbízóinknak értéket és lehetőséget teremt. És ami a legfontosabb: hiszünk az ügyfeleinkben, akik minket választottak és bíztak bennünk. Ők tudják, hogy nincsen kész recept, univerzális megoldás, hanem testreszabott, egyedi válasz szükséges, ami figyelembe veszi a szervezet működését, a vállalati kultúrát és a távlati célokat. Ebben mi vagyunk a legmegbízhatóbb partnerük — segítünk az igények feltérképezésében, értelmezésében és moderálásában, hogy a legoptimálisabb válasz születhessen. Közel 30 fős csapatunk és társtervező partnereink a projekt teljes spektrumát lefedik, az előkészítéstől az átadásig.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

2021 a megújulás éve volt az MLS életében:

Új irodába költöztünk, ami minden szervezet életében komoly kihívás, kockázat, de egyben lehetőség is. Mindez hatványozottan igaz egy olyan szervezetre, aminek a fő tevékenysége irodák tervezése. Azon túl, hogy az MLS közösségnek egy igazán funkcionális, élvezhető és fenntartható új otthont akartunk kialakítani, meg akartuk mutatni, hogy milyen műszaki és esztétikai minőséget vagyunk képesek létrehozni, mit gondolunk az iroda jövőjéről. Mind a belső, mind a külső visszajelzések alapján a projektünk elérte célját. A tervezés és megvalósítás során nagyon tanulságos volt a saját bőrünkön tapasztalni azokat a dilemmákat, döntési helyzeteket, kompromisszumokat, amiken nap mint nap átsegítjük az ügyfeleinket.

Új és friss vállalati arculatot dolgoztunk ki, a régi értékeinkből és vizuális elemeinkből építkezve, ami a logónk evolúciójában érhető leginkább tetten. Ez az evolúciós folyamat jól tükrözi a működésünket, stratégiánkat - a közel 20 év munka során felhalmozott tapasztalatunkra és tudásunkra építve folyamatosan fejlesztjük magunkat, munkatársainkat és szolgáltatásainkat, hogy hosszú távon is az irodatervező piac élmezőnyében maradhassunk.

Új workplace strategy szolgáltatásunkkal számos ügyfelünknek segítettünk (Robert Bosch, NI, Allen&Overy, Astra Zeneca), hogy az új irodájuk kialakításával, vagy a meglévő irodájuk átalakításával kapcsolatos döntéseiket felmérések, során nyert adatokra és tényekre támaszkodva, illetve interjúk és workshopok során kidolgozott stratégia mentén hozhassák meg.

Új tulajdonos partnerrel erősödtünk idén Szlovák János kollégánk személyében. János 2011-ben kezdett tervezőként dolgozni az MLS-ben, 2019 óta ügyvezető igazgató. Tervezőként az elmúlt években az SAP 20.000m2-es irodájának, az NN biztosító 5486m2-es irodájának és a debreceni NI irodák belsőépítészeti munkáit vezette. Partnerként elsősorban a vállalat operatív vezetésért felelős. A korábbi partnerek, Sárosdi-Mádi Krisztina a stratégia vezetésre, Láncos Áron az új üzletágak fejlesztésére fókuszál.