Nevezés

Az Év Belsőépítész cége

MádiLáncos Studio Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1011 Budapest, Fő 10

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Az MLS alapítása óta több, mint 20 éve irodák belsőépítészetére fókuszál és ez idő alatt az irodapiaccal együtt hosszú utat tett meg. Sokat tanultunk az ügyfeleinktől, partnereinktől és a számos megvalósult referenciánkból.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, amit a szakmánk iránti szeretet és kíváncsiság hajt. Hiszünk a munkánk magas minőségben, ami értéket és lehetőséget teremt a megbízóink részére. És ami a legfontosabb, hiszünk az Ügyfeleinkben, akik minket választottak és bíztak bennünk. Ők tudják, hogy nincsenek kész receptek, univerzális megoldások, hanem testreszabott, egyedi válasz szükséges, ami figyelembe veszi a szervezet működését, vállalati kultúráját és távlati céljait. Ebben mi vagyunk a legmegbízhatóbb partnerük – segítünk az igények feltérképezésében, értelmezésében és moderálásában, hogy a legoptimálisabb válasz születhessen.
Közel 30 fős csapatunk és társtervező partnereink a projekt teljes spektrumát lefedik, az előkészítéstől az átadásig. Büszkék vagyunk az MLS csapatra - építész, belsőépítész, grafikus és látványtervező kollégáinkra – akiknek a folyamatos fejlesztésére, képzésére kiemelt figyelmet fordítunk. Közös sikereinket több „az Év irodája” díj, az „Év belső építésze 2017” díj, egyéb elismerések és publikációk kísérték.
Az idei év kihívásaival (részleges vagy épen teljes home office, végtelen webes meetingek, karantén, bizonytalanság, szállítók leállása...) az ügyfeleink és munkatársaink kitartásának köszönhetően sikeresen megbirkóztunk, amit az idei nevezéseink száma is igazol. Az iroda fogalma és világa biztosan változni fog, de erre mi lehetősségként és újabb izgalmas kihívásként tekintünk. Az iroda nem pusztán csak egy hely, hanem egy közösség, ami igényli a személyes találkozásokat, interakciót. Ehhez pedig hatékony és jól megtervezett terek kellenek. Mi hiszünk az iroda jövőjében, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2021-ben költözünk, egy új, saját tervezésű irodába!