Az Év Belsőépítész cége

MádiLáncos Studio Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1011 Budapest, Fő 10

Rövid bemutatkozás

Az MLS alapítása óta több, mint 20 éve irodák belsőépítészetére fókuszál és ez idő alatt az irodapiaccal együtt hosszú utat tett meg. Sokat tanultunk az ügyfeleinktől, partnereinktől és a számos megvalósult referenciánkból.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, amit a szakmánk iránti szeretet és kíváncsiság hajt. Hiszünk a munkánk magas minőségben, ami értéket és lehetőséget teremt a megbízóink részére. És ami a legfontosabb, hiszünk az Ügyfeleinkben, akik minket választottak és bíztak bennünk. Ők tudják, hogy nincsenek kész receptek, univerzális megoldások, hanem testreszabott, egyedi válasz szükséges, ami figyelembe veszi a szervezet működését, vállalati kultúráját és távlati céljait. Ebben mi vagyunk a legmegbízhatóbb partnerük – segítünk az igények feltérképezésében, értelmezésében és moderálásában, hogy a legoptimálisabb válasz születhessen.
Közel 30 fős csapatunk és társtervező partnereink a projekt teljes spektrumát lefedik, az előkészítéstől az átadásig. Büszkék vagyunk az MLS csapatra - építész, belsőépítész, grafikus és látványtervező kollégáinkra – akiknek a folyamatos fejlesztésére, képzésére kiemelt figyelmet fordítunk. Közös sikereinket több „az Év irodája” díj, az „Év belső építésze 2017” díj, egyéb elismerések és publikációk kísérték.
Az idei év kihívásaival (részleges vagy épen teljes home office, végtelen webes meetingek, karantén, bizonytalanság, szállítók leállása...) az ügyfeleink és munkatársaink kitartásának köszönhetően sikeresen megbirkóztunk, amit az idei nevezéseink száma is igazol. Az iroda fogalma és világa biztosan változni fog, de erre mi lehetősségként és újabb izgalmas kihívásként tekintünk. Az iroda nem pusztán csak egy hely, hanem egy közösség, ami igényli a személyes találkozásokat, interakciót. Ehhez pedig hatékony és jól megtervezett terek kellenek. Mi hiszünk az iroda jövőjében, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2021-ben költözünk, egy új, saját tervezésű irodába!


Referenciák

Elnyert díjak:


2011: Év irodája – Ringier iroda
2012: Év irodája –NavNGo iroda székház
2012: Év irodája különdíj – Procter&Gamble iroda
2017: Év irodája – Év belsőépítésze díj
2017: Év irodája díj, nagyvállalati kategória - Grundfos iroda
2017: Év irodája közösségi tere kategória - Agora konténer bemutató iroda
2019: Év irodája közösségi irodatér kategória - HUBHUB
2019: Év irodája közösségi tere kategória - Microsoft Bistro&Lounge


Idei főbb referenciák, ügyfelek:


Airfrance – KLM – új iroda belsőépítészeti tervezése
Egon Zehnder – új iroda belsőépítészeti tervezéss
Hanon Systems – új irodaház építészeti és belsőépítészeti tervezése
NN biztosító – új iroda belsőépítészeti tervezése
Novo Nordisk – új iroda belsőépítészeti tervezése
OTP bank – új fióki arculat és pilóta fiókok tervezése
OTP bank – új székház közösségi tereinek belsőépítészeti tervezése
Raiffeisen bank – új székház belsőépítészeti tervezése
Raiffeisen bank – új FWR private banking irodák tervezése