Az Év Belsőépítész cége

MádiLáncos Studio Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1011 Budapest, Fő utca 10

Rövid bemutatkozás

700.000 m2 megtervezett iroda, egy csapat építész és designer, ez a MádiLáncos Studio
Már a kezdetektől az irodák belsőépítészeti tervezésére fókuszálunk: mióta 1997-ben Mádi Krisztina megalapította, a stúdió méretében és tevékenységében is sokat nőtt. Gyarapodó csapatunk nemzetközivé vált és egyre több kompetenciát sorakoztat fel, hogy követhessük az irodapiacon folyamatosan változó igényeket.
Sikerünket az elégedett ügyfelekben mérjük, fontos számunkra az általunk tervezett terek felhasználói élménye, amely a hatékonyságot is nagymértékben befolyásolja. Legyen szó nagyvállalatok, startupok irodáiról vagy co-working terekről, mindig az ügyfelet helyezzük a munkánk középpontjába. A tervezési folyamatot az ügyféllel való folyamatos együttműködés jellemzi, igényeinek teljes feltárása, valamint intenzív kutatómunka alapoz meg minden projektünket, hogy az valóban elérje a kitűzött célt. Olyan tereket tervezünk, ahol a funkcionalitás mellett az esztétikum is érvényesül és ahol élményt jelent a munka.


Amire büszkék vagyunk


Több, mint 100 elégedett ügyfél, akik közül egyre többen keresnek meg minket újabb megbízásokkal


Építőipari Nívódij, Allianz Székház belsőépítészet. 2012
Az Év Belsőépítész Cége 2017.
Az Év Irodája 1. helyezés 2010., 2012., döntős 2015., 2017., 2018., különdíj 2012.
Az Év Nagyvállalati Irodája 1. helyezés 2017., döntős 2015., 2017., 2018.
Az Év Irodája design díj döntőse 2014., 2016.
Az Év Közösségi Tere 1. helyezés 2017.
BigSee Award Winner 2019
Számos magyar és külföldi szakmai publikációban is megjelentek munkáink


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Nemcsak megtervezzük ügyfeleink irodáit, de mellettük állunk a project management során is, a tervezés előkészítéstől az átadásig. Szakmai tudásunk és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy az építészeti és belsőépítészeti tervezés, látványtervezés, grafikai tervezés, projektmanagement, változás management terén is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.


2019-ben is sok új munkával bővült a portfoliónk, saját irodánk területét megdupláztuk. Emellett csapatunk nemcsak számban, hanem szakmailag is fejlődött: folyamatos képzéseket biztosítunk, támogatjuk minősítések megszerzését (pl. LEED, BREEAM és WELL), és minden héten termékbemutatók keretében informálódunk az újdonságokról. Közös nyelv és tornaóráink még összeszokottabb csapattá kovácsolnak minket.


A környezettudatos tervezés kiemelt szerepet kap a tevékenységünkben, így 2016-ban megalapítottuk az ezzel foglalkozó ML2S Sustainable Solutions cégünket, amely LEED, BREEAM ÉS WELL minősítésekkel foglalkozik. Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást az iroda mindennapi életében is, karácsonykor játékokat, élelmiszert és ruhákat gyűjtünk rászoruló gyerekeknek.


Referenciák

Astra Zeneca
Ceetrus Hungary Kft.
Deloitte
Erste Bank Hungary Zrt.
Fundamenta
CA Immo
Graphisoft
GTC Magyarország
KPMG Hungary
OTP Bank
Philips
Raiffeisen Bank
SAP
Skyscanner
Sonrisa
Google
Bosch
Thyssen