Az Év Kereskedelmi Fejlesztése

LUA Resort*****Balatonfüred

Adatlap megosztása

Cím: 8230 Balatonfüred, Anna sétány 5

Átadás éve: 2022 Q2

Ingatlan mérete: 1000 m²

Ingatlanfejlesztő

Sz.Z. Szállodafejlesztő Kft.

Rövid bemutatkozás

LUXURIOUS, UNCONVENTIONAL, ADULT,
5 STAR


Balatonfüred új kikötője előtt álló szállodában a jólét jólléttel párosul, ahol az egészséges és ökotudatos életmódot, a luxust, a felnőtt elvonulás lehetőségét élhetjük meg.
Az 5 csillagos „adults-only” prémium szálloda olyan kikapcsolódási lehetőségeket és helyszínt nyújt, ahol megfér egymás mellett a hedonizmus és a környezettudatosság, ahol luxus színvonalon, önfeledten élvezhetik a felnőtt elvonulás nyugalmát.
A Lua Resort***** ízig-vérig urbanistáknak, carpe diem kalandvágyóknak, kezdő ínyenceknek és haladó hedonistáknak tökéletes választás.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Hazai és nemzetközi viszonylatban is számos ötcsillagos, luxus élményt, „adults-only”, valamint ökotudatos szolgáltatásokat kínáló szálloda működik. A vendégek elvárásai és utazási szokásai is megváltoztak; olyan kikapcsolódási lehetőségeket és helyszíneket keresnek, ahol megfér egymás mellett a hedonizmus és a környezettudatosság, ahol luxus színvonalon, lelkiismeretfurdalás nélkül élvezhetik a felnőtt elvonulás nyugalmát. A jólét és a jóllét közötti egyensúly az emberiség folytonos dilemmája, ezért Balatonfüred új szállodájának a koncepciója a tudatosság és a luxus metszéspontjában található.


Luxurious, unconventional, adult
Balatonfüred új kikötője előtt álló szállodában a jólét jólléttel párosul, ahol az egészséges és ökotudatos életmódot, a felnőtt elvonulás lehetőségét, valamint a szálloda kínálta exkluzív programokat és személyre szabott szolgáltatásokat luxus színvonalon élhetjük meg.


Kiknek ajánljuk?
Ízig-vérig urbanistáknak, carpe diem kalandvágyóknak. Kezdő ínyenceknek és haladó hedonistáknak.