Nevezés

Az Év Facility Management Cége

KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft. 2007. 10. 18-án alakult meg. Célunk, működési struktúránk és értékeink azóta is változatlanok, a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy műszakilag magas színvonalú és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a létesítménygazdálkodási és karbantartási piacon, valamint komplett megoldásokat kínáljuk testre szabott értéknövelő szolgáltatásainkkal.

Az 1997-es alapítás óta a KRAFT Cégcsoport immáron 6 tagvállalatával a létesítmények teljes skáláját és életciklusa során felmerülő összes igényt próbálja kielégíteni. Az utóbbi évek bővülése is ezzel a szemlélettel zajlott.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A KRAFT FM Kft. a több mint 1000 munkavállalót foglalkoztató KRAFT CSOPORT tagvállalata. Az üzemeltetéssel foglalkozó személyi állományunk 2015-ös 108 főről mára 197 főre nőtt főként műszaki üzemeltetési projektjeink gyarapodásának köszönhetően. A 2018-as árbevételünk az előző évhez képest 26,8%-al nőtt, ami megítélésünk szerint a piaci szereplők között kiemelkedő teljesítménynek számít.
Jelenleg több mint 80 projekten, majdnem 2 millió m2-en nyújtunk Ipari, Irodai, Kereskedelmi és Oktatási létesítményeken üzemeltetési szolgáltatásokat.
Az iparágban fellelhető digitális újdonságokat keressük, fejlesztjük és beépítjük új és meglévő szolgáltatásainkba.
Célkitűzésünk, hogy a Megrendelőink a szolgáltatásunkra támaszkodva folyamatosan üzem- és termelőképesek legyenek.
Idén teljeskörű szervezeti átalakítást hajtottunk végre, hogy Ügyfeleinket még magasabb minőségben tudjuk kiszolgálni, és a jövő kihívásainak egy rugalmas és hatékony működéssel tudjunk nekivágni.

2019-es évben 3 új projekttel bővült üzemeltetési portfóliónk országszerte:

• a világ egyik meghatározó gumigyártó cégénél veszünk részt az üzemeltetési feladatok ellátásában
• Újhartyánban idén átadásra került autóipari beszállítónál nyújtunk HARD FM szolgáltatásokat
• Irodaház portfóliónk bővült Budapest egyik legnagyobb ingatlan fejlesztési beruházás keretében újonnan épült irodaház teljeskörű (HARD és SOFT FM) szolgáltatásával

2018 elején a KRAFT FM Kft. elnyerte az Év Üzemeltető Cége 2017 díj első helyezését! A legfontosabb szempont a díj odaítélésénél (a közönségszavazatok mellett) a folyamatos fejlődés és a Megrendelők elégedettsége volt. Reméljük idén ismét bezsbelhetjük a 2019-es díjat.