Az Év Coworking Irodája

KAPTÁR

Adatlap megosztása

Cím: 1065 Budapest, Révay köz 4.

Ingatlan mérete: 320 m²

Irodában dolgozók száma: 50

Bérlő cég: Hankovszky Katalin- Solution Surfers ügyvezető igazgatója, és csapata, Kaufer Virág a Greenpeace International vezető kampánytanácsadója, dr. Nagy Gabriella- a Compass Coaching Kft. ügyvezetője, a Retorika Klub csapata (alapítója Dr. Németh Zoltán, a drprezi.com szakírója), A SCOLVO Zrt. csapata ,Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága, Maidan Consulting Kft., Science-Tech Kft., Solution Focus Megoldásközpontú Egyesület, Koren Miklós a CEU üzleti analitika mesterképzésének igazgatója. A CEU MicroData kutatócsoport egyik vezetője, a Kreater Csoport tagjai, A Syntesia Orvosi Kommunikációs Kft. ügyvezetője Dr. Barcza Zsófia, Zalaba Krisztián, a Csináld meg! blog szerzője, Kiss Márton az Openstack társalapítója és az OpenStack CEE Day konferencia társzervezője, Cameron Harris a beatport.com alapítója, Berkovics Dalma a madridi székhelyű startup, a Traity üzletfejlesztési vezetője, Prágai Róbert az Abasys Kft. , Szalai Éva a LITS Global country menedzsere, Horváth Irma a Morea Training ügyvezetője, Szabó Rita a közép-kelet európai telefonhálózat kiépítésén dolgozó Asympto Networks Kft. account menedzsere, A Telenor Accelerate partnerprogram résztvevői

Növénydekoráció

City Plant

Irodabútor

Kapari György

Tervezés / belsőépítészet

Villányi Norbi

Irodabútor

Wieland és Wieland Kft.

Ingatlanfejlesztő

Biztributor Kft.

Rövid bemutatkozás

A KAPTÁR olyan újdonságokat kereső dolgozóknak lett tervezve, akik fényes, tágas és barátságos irodát keresnek a belváros szívében. Itt biztosan megtalálsz mindent, amit egy irodától elvársz: nyomtatót, projektort, gyors wifit, tárgyalókat, flipchart táblát és írható falat is. 2016-tól, immár két szintre bővülve várjuk azokat is, akik a coworking tér helyett inkább saját, dedikált asztal mellett dolgoznának. De akár a FLEXIE csomagjainkat, akár a FIXIE konstrukciónkat preferálod, a KAPTÁRban garatáltan tudsz a saját munkádra koncentrálni, és ha úgy érzed, pihennél, akkor találsz olyat is, akivel ihatsz egy kávét, együtt ebédelhetsz, vagy épp spontán beszélgethetsz egy jót. Emellett hangszigetelt tárgyalóinkba, coaching szobánkba büszkén lehet ügyfelet hívni, mert aki egy ilyen helyet választ irodának, vagy alkalmankénti találkozási helyszínnek, biztosan jó pár lépéssel mások előtt jár! Számos vidékről vagy külföldről érkező ügyfél is gyakran használja bázisként a KAPTÁRt, budapesti tartózkodása során, hiszen belvárosi lokációjának köszönhetően innen gyorsan és könnyen elérhető a város minden pontja, biciklivel vagy tömegközlekedéssel is. Számos cég tisztel meg minket azzal, hogy székhelyét ide helyezi, hiszen erre is lehetőséget nyújtunk. A KAPTÁRban az ismerkedésre akár szakmai, akár kulturális téren is lehetőség van, ugyanis funkcióját tekintve több mint egy iroda: találkozási pontként szolgál, közösségeket épít. Számos kulturális és szakmai programot szervezünk, legyen szó a feltörekvő művészeket támogató galériamegnyitókról, vagy a kapcsolati háló bővítésére, tudás-, és tapasztalatcserére épülő eseményekről. Emellett számos programnak adunk otthont. Vadonatúj, premium kategóriás eszközökkel felszerelt rendezvénytermünk tréningek, workshopok tökéletes helyszíne. A KAPTÁR legnagyobb értéke mégis az itt dolgozók alkotta közösség, amit immár ötödik éve építünk, együtt, közösen, és töretlen lelkesedéssel.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A KAPTÁR egy olyan bátor vállalkozás, mely organikusan fejlődő, mintaszerű munkahelyet szeretne teremteni, ami a szabadságukat és függetlenségüket mindennél többre tartó embereknek korszerű és humánus munkaterévé válhat. Ez a hely lehetőséget teremt az együtt dolgozásra, a hasznos kapcsolódásokra, megtartva a szabad, független munkastílus szépségeit.
Öt éves fennállása óta számos különböző profilú neonomád előtt nyitotta meg a szabad munkavégzés lehetőségét, megszabadítva őket az otthonról dolgozás magányától, a kávézók zajától. A nyitás óta több száz programot tudhat a háta mögött, számos vállalkozás választotta már székhelyéül, a havi programsorozatoknak köszönhetően pedig aktívan építi közösségét.


A KAPTÁR leginkább azért érdemes az Év Coworking irodája díj elnyerésére, mert világos, otthonos tere tökéletes helyszínéül szolgál a KKV szektort alkotók bázisául, legyen szó egyéni vállalkozókról, szabadúszókról, induló vagy már működő mikro-, és kisvállalkozásokról. Legfőbb érdeme mégis az, hogy programsorozataival, eseményeivel tudatosan épít közösségeket hónapról hónapra, összeköt különböző profilú embereket, hogy megteremtse a kapcsolódás ideális helyszínét a belváros szívében. Hiszünk abban, hogy a közösségépítésnek óriási ereje van.


Nemrégiben pedig az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Forbes magazin beválasztotta a KAPTÁRt a világ tíz legjobb irodája közé, világviszonylatban az ötödik helyre.