Az Év Tanácsadó Cége

Jones Lang Lasalle Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 14

Rövid bemutatkozás

A legnagyobb amerikai nagyvállalatokat tömörítő Fortune 500 listán is megtalálható JLL Jones Lang LaSalle ingatlan- és befektetésmenedzsmentre specializálódott, professzionális szolgáltató és tanácsadó cég. A világ több mint 80 országában 92 ezer főt foglalkoztató cégcsoport a legfejlettebb technológiát használva teremt csodálatos tereket, fenntartható és költséghatékony ingatlanmegoldásokat az ügyfeleknek, a munkatársaknak és a közösségeknek. További információk a társaság magyar honlapján: https://www.jll.hu/


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA  • Iroda bérbeadási üzletágunk a 2022-es év legnagyobb iroda bérbeadási tranzakcióját bonyolította az E.ON részére. A bérlőnek készülő új székházat az ATENOR építi meg 16.200 m2 területen. Ezen túlmenően számos egyéb tranzakcióban is részt vettünk tanácsadóként pl. Extreme Digital-eMag Kft.; ABB; Harman; Vodafone; Cisco stb. Sikeresen szerepeltünk az OTP Ingatlanalap által meghirdetett tenderen, melyen 4 db, összesen 72.400 m2 bérbeadható területű "A" kategóriás irodaház bérbeadási megbízását nyertük el közel 25.000 m2 üres területre.
  • Ipari üzletágunk a 2022-es év legnagyobb ipari ingatlan bérbeadási tranzakcióját bonyolította, több mint 100.000 m2 területen. Ezen túlmenően a Webasto 3 ingatlanból álló regionális portfoliójának és a Johnson Electric ózdi gyárának értékesítésében működtünk közre. Értékesítésre került egy 62Ha nagyságú fejlesztési terület a CTP Magyarország részére a magyarországi ipari ingatlanpiac központi lokációjában Szigetszentmiklóson.
  • Értékbecslési üzletágunk a 2022-es évben összesen 550 db értékbecslést végzett el, 9.5 milliárd € értékben.
  • Projekt management üzletágunk a 2022-es évben elnyerte az E.On székház projektjének bérlő oldali műszaki menedzsment feldatait. Cégünk a fentieken kívül az OTP BSR Centerben található mini székházprojektjének irányítását és több ipari csarnokfejlesztés menedzsmentjét is végzi.
  • A magyar piacon valaha realizált legalacsonyabb hozam mellett értékesítettük a belvárosi Freedom Palace irodaházat egy francia intézményi befektetőnek.
Referenciák

Cégünk bérlőképviseleti és projekt menedzsment tanácsadási divíziójának közreműködésével valósultak meg az alábbi székház projektek:


E.ON
Ericsson
Evosoft
IBM
Roche
Thermo Fisher
Diageo
Extreme Digital-eMag Kft.


További nemzetközi bérlő ügyfeleink:
Schneider Electric
Unysis
Skyscanner
Pfizer
Syneos
ABB
Harman
Vodafone
Cisco


Magyar ügyfeleink közül a Díjbeszedő Holding Zrt. cégcsoportot emeljük ki, a többi referencia bizalmas.


Fejlesztő partnereink:
OTP
CPI
WING Zrt.
Codic
Atenor
Futureal
Groupama AG
CTP
Prologis
stb.