Nevezés

Az Év Proptech Megoldása

Invensol Hungary Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilisznky 21.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

SAM - Az okos iroda velünk él, velünk változik.

A globális és regionális vállalatok részéről egyre növekvő igény jelentkezik a rugalmas munkakörnyezet megvalósítására, az úgynevezett okos irodák működtetésére. De mit is jelent ez a gyakorlatban?

Egy okos iroda folyamatosan alkalmazkodik a felhasználók igényeihez. Nem tart fenn kihasználatlan tereket és eszközöket, ezzel biztosítja a környezettudatosságot, és természetesen költséghatékonyan üzemel. A munkavállalók számára, mindehhez, egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosít, figyelembe véve az egyéni és csoportos igényeket. Legyen szó akár egy rövid távú projektről, amely intenzív, közös munkát igényel a projekt tagoktól, vagy éppen azokról a munkatársakról, akik rendszeresen kívánnak élni az otthonról dolgozás lehetőségével. A munkáltató számára pedig fontos, hogy az eszközei hatékony kihasználtságáról gyors és átlátható kimutatásokat kaphasson a megfelelő optimalizálás érdekében.

Az Invensol Space and Asset Managment (SAM) egy olyan innovatív rendszer, mely mindezen elvárásokat egyszerre teljesíti. A SAM föltérképezi az okos irodát, megjeleníti az egyes munkaállomásokhoz tartozó eszközöket, melynek köszönhetően a felhasználók lefoglalhatják kedvenc asztalukat egy napra, vagy akár több hónapra. A SAM biztosítja a valós idejű, nagyszámú adatok elemzését és konszolidációját a menedzsment számára. A SAM több modulból épül fel, mely lehetővé teszi, hogy a különböző funkciók más és más hozzáférésekkel, biztonsági szinttel, valamint más megjelenítési felülettel rendelkezzenek.

Jelenlegi partnereink, a rugalmas munkakörnyezet bevezetésével és a SAM támogatásával, akár 25%-os ingatlanköltség megtakarítást is elérnek. Hisszük, hogy minden vállalati kultúra más, és minden irodának megvannak a sajátosságai. Éppen ezért a SAM minden partnerünk esetében személyre szabott és az adott igényekhez igazodik.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Mert hisszük, hogy nem az ember alkalmazkodik az irodához, hanem az iroda alkalmazkodik az emberhez. A SAM segítségével az okos iroda velünk él, velünk változik.