Az Év Asset Management Cége

INDOTEK GROUP

Adatlap megosztása

Cím: 1148 Budapest, Kerepesi út. 52

Rövid bemutatkozás

Az Indotek Group Magyarország és a CEE régió egyik legjelentősebb befektetéskezelője. Az Indotek összesen több mint 1,450,000,000 EUR értékben kezel ingatlanokat, a bérbe adható terület nagysága pedig meghaladja a 1.86 millió négyzetmétert. Több mint 14 országában A, B és C kategóriás irodaházak, ipari-logisztikai egységek, szállodák és bevásárlóközpontok alkotják a cégcsoport ingatlanportfólióját. Az Indotek Group core tevékenysége a portfólióban lévő ingatlanok bérbeadással történő hasznosítása vagy értékesítése. Az épületek és a helyszínek változatossága miatt a legkülönfélébb igényeket képesek kiszolgálni, legyen szó kis méretű irodáról, akár több ezer négyzetméteres raktárról, üzemcsarnokról, vagy bevásárlóközpontok bérbeadásáról és hasznosításáról Európa egyre több pontján. A cégcsoport alapító-vezérigazgatója és egyben többségi tulajdonosa a több mint húsz évnyi ingatlanszakmai tapasztalattal rendelkező Jellinek Dániel.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA


  • Meghatározó saját erőforrások és szakértői csapat. Több mint 450 munkavállaló.

  • Teljes körű szolgáltatási portfólió az ingatlanpiacon. Koncepció tervezés, beruházás, korszerűsítés, üzemeltetés, értékesítés.

  • Értékelvű gondolkodás. "Az üzletpolitikánknak megfelelően tudatosan keresünk olyan ingatlanberuházásokat, ahol az épületek felújításával, átalakításával a környezet számára maradandó értéket hozhatunk létre."

  • Aktív jelenlét 14 országban.

  • Tudatos és előre megtervezett társadalmi felelősségvállalás. "Az értékteremtő szemlélet nem csak az üzletpolitikánkat hatja át, hanem az általunk támogatott társadalmi projekteket is, így társaságunk már évek óta nyújt segítséget hazai szervezeteknek."

  • Fenntarthatósági stratégia. A társaság az ingatlanok folyamatos korszerűsítésével és megújításával szignifikánsan hozzájárul a társadalom alapértékeihez.

  • Az Indotek Group nem "csak" megvásárolja és üzemelteti az ingatlanokat, hanem folyamatos értékteremtő beruházásokat valósít meg rajtuk, amelyek a profittermelő képesség mellett növelik a bérlők komfortérzetét és a közvetlen környezet értékét.


Referenciák

Cinema City, Raiffeisen, H&M, AKK, Tally Weijl, Budapesti Metropolitan Egxetem, Swietelsky, Bettery Digital, MVM, 3M, Hervis, Libri, QB Pharma, CCC, Vodafone, OBI, Univer, Pepco, IBM Hungary, EIT...
Bérlőink száma 2021-ben meghaladta a 3500-at.