Az Év Coworking Irodája

Impact Hub Budapest

Adatlap megosztása

Cím: 1053 Budapest, Ferenciek tere 2.

Ingatlan mérete: 600 m²

Irodában dolgozók száma: 100

Bérlő cég: Tedx Danubia, Crowd Mobile, Klimapolitika, Skool, Corporate Values, Kürt Akadémia, Messzelátó Egyesület, Invendor Investment and Innovation, SentiOne, Fészek Részek, ESSRG,

Irodabútor

Europa Design

Irodabútor

Fészek Részek

Rövid bemutatkozás

Az Impact Hub egy nemzetközi hálózat, amelynek a világ közel 80 nagyvárosában található irodái katalizátorok, ernyőszervezetek azoknak, akiket foglalkoztatnak a társadalmi, környezeti problémákra adható megoldások – üzleti, vagy egyéni szinten. Olyan kezdeményezésekkel és vállalkozásokkal foglalkozunk, amik a profit mellett egyéb maradandó értékeket is teremtenek, és elősegítik a társadalom fejlődését.


A Belváros közepén, a Ferenciek terén a volt Királyi Bérpalota fantasztikus és történelmi épületében található, 600 négyzetméteres irodánkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a modern irodai elvárásoknak, de megőrizzük a klasszikus, századfordulós építészet tiszteletet követelő elemeit: így lett igazán inspiráló, munkára ösztönző, de mégis befogadó és otthonos a helyszín. Hatalmas ablakaink és erkélyeink a Ferenciek terére és a Párizsi Udvarra, Klotild Palotára néznek, természetes nappali fénnyel árasztva el az irodákat.

Az Impact Hub Budapest coworking része 130 négyzetméter, ezen kívül bérelhető tárgyalók és rendezvénytermek, csapatirodák, és hatalmas közösségi konyha áll tagjaink és bérlőink rendelkezésére.


Főbb szolgáltatásaink: elektronikus beléptetőrendszer, gyors és stabil wifi, nyomtató/szkenner, zárható szekrények, ergonómikus Herman Miller irodai székek, Skype/telefon-szobák, többféle kávé, klíma, valamint flipchartok és whiteboardok, projektorok, HD-tévék a tárgyalókban és a képzési termeinkben.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Számunkra tagjaink az elsők: értékteremtő, nyitott, befogadó, hasonló értékek mentén gondolkodó közösséget építünk, mert hisszük, hogy csak együtt tudunk maradandó és pozitív társadalmi és környezeti változásokat elérni.

Büszkék vagyunk arra, hogy már fél év alatt olyan közösség épült körénk, ahol a tagok még a munkakörnyezetben is otthonosan érzik magukat. Az ő igényeiknek megfelelően alakítjuk folyamatosan a belső tereket, indítunk új kezdeményezéseket, mint például rendszeres gyerekfelügyelet (dolgozni vágyó kisgyerekes anyukáknak), irodai jóga vagy közösségi ebédek. Itthon talán újításnak számít, hogy nincs recepciónk, hiszen a helyszínt a közösség minden tagja sajátjaként kezeli - viszont önkéntes “hostjaink” a házigazda szerepében segítenek mindenkinek és igyekeznek a közösségen belüli kapcsolatokat erősíteni.
Emellett az egész Impact Hub Budapest tudatosan két nyelven működik, tagjaink legalább 10%-a külföldi, akik a hazai kollégákon keresztül lelkesen ismerkednek a budapesti élet legjobb oldalával és a magyar nyelv nehézségeivel. Az Impact Hub hálózata pedig minden tagunknak lehetővé teszi, hogy több mint 80 világvárosban egy hozzánk hasonló befogadó és segítő, több mint 15000 fős szakmai közösség várja utazásai során.
Aktívan dolgozunk azon, hogy az értékrendünket valló, hozzánk érkező rendezvények mellett minél több saját programot kínáljunk. Ezek más Impact Hubok mintájára vagy hazai igényeknek megfelelően kezdő (főként társadalmi) vállalkozások üzletfejlesztését, fejlődését segítik.
Érdemes személyesen is benézni hozzánk, hiszen hetente kapjuk visszajelzésként, hogy milyen jó a hely és a közösség energiája. Nyitvatartási időnkben bármikor szívesen körbevezetjük az érdeklődőket és ingyenes próbanapot is biztosítunk.