Az Év Asset Management Cége

IMMOFINANZ SERVICES HUNGARY KFT.

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 45. H/2

Rövid bemutatkozás

Az IMMOFINANZ kiemelt célja az iroda portfólió magas minőségének fenntartása és további bővítése, amelyet az ingatlanok folyamatos felújításával, a költségek és az energiafogyasztást optimalizáló, fenntartható megoldások alkalmazásával, valamint a rugalmas és megoldásorientált ügyfélkezeléssel valósít meg. Az irodaépületek nagyrésze BREEAM-In-Use tanúsítvánnyal rendelkezik, amely fontos szerepet játszik a versenyképesség megőrzésében. Továbbá a 2020-as év folyamán a myhive Haller Gardens az Access4you tanúsítványt is elnyerte. A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet az energiamegtakarítások növelésére és a fenntarthatóság iránti elköteleződés megteremtésére. Az irodaházak parkolóiban immár számos elektromos autótöltő állomás van kihelyezve, és egyre több kerékpártároló került kialakításra.
Az IMMOFINANZ a bérlők és alkalmazottak igényeit középpontba állítva, környezeti és közösségi szempontból egyaránt vonzó épületeket kínál. A magyarországi portfólió bérbeadottsági szintje kiemelkedően magas 2020. szeptember 30-án 95,19%
A siker elérésben nagy szerepe van a vállalat nemzetközi irodakoncepciójának, a piacon is egyedülálló myhive-nak. A márka bevezetése után rövid időn belül kiderült, hogy a bérlők szeretik és értékelik az új koncepciót, amely a mindennapokban is eléri célját: sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtése az irodaházban dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. A dolgozók well-being érzése és munkahelyi komfortja mind a bérlők, mind a munkaadók részéről kiemelkedően fontos. A bevezetését követően az IMMOFINANZ folyamatosan figyelemmel kíséri a márkát, és minden évben újabb szolgáltatással tovább fejleszti: gyakorlatban is reagál a piaci és bérlői igényekre. A community manager napi szinten jelen van a bérlők életében és irodaházakra lebontva azonosítja a bérlői igényeket. Mindezt nagyban támogatja az IMMOFINANZ saját fejlesztésű myhive-offices mobilapplikációja, amelynek segítségével naprakész információt kapnak a bérlők, hamarosan rendelni és fizetni lehet vele, sőt a myhive tagok egymással is kapcsolatba léphetnek.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A myhive egy védjegy lett a piacon. Pár éve szállodára emlékeztető - concierge által vezetett - lobbik és a közösségi terek kialakításával olyan alapszolgáltatások kerültek bevezetésre (pl. mozgó termelői piac, jóga óra, virág - és színházjegy rendelés, tisztító elintézése), amelyek napi szinten ténylegesen megkönnyítették a myhive irodákban dolgozók életét. A rendszeres munka utáni összejövetelek pedig teret adtak a kikapcsolódásra, találkozásokra és közösségépítésre. Ezt tovább gondolva tavaly az inspiráló üzleti rendezvények megszervezése (Job Expó, business reggelik) volt a cél, amely elsősorban üzleti szinten vált sikeressé és nem egy esetben üzleti kapcsolat is kialakult a résztvevők között. Tovább erősítve a well-being érzést a myhive Haller Gardensben egy fiatalosabb és sportos irodai közösség részére megnyílt a mygym, a myhive Átrium Parkban pedig sok a hölgy dolgozó, nekik a gyermekek megőrzésére szolgáló myplayground és a nemrégen debütált mybeauty volt a legnagyobb támogatás! A kreativitás határtalan, a megvalósítás pedig örömteli. Az újabb trendekre és a járvány okozta - sok cég számára kiszámíthatatlan - gazdasági helyzetre reagálva 2020 a flexiblis vagyis az eddigieknél sokkal rugalmasabb irodakoncepció éve! Hogy pontosan mi ez?


Olyan magas színvonalú irodaterek kínálata modern és tágas helyekkel, széles szolgáltatás-portfólióval és kiváló infrastruktúrával, amely eddig nem volt egyetlen cég kínálatában sem. Az eddigi hosszútávú (min. 5 éves) elköteleződés helyett rövidebb futamidőre is lehet irodatereket bérelni. Ezzel az IMMOFINANZ maximálisan segíti bérlőit, hogy alkalmazottainak a legmegfelelőbb munkakörnyezetet biztosíthassa: legyen ez akár egy fix myhive irodában található munkaállomás vagy egy távolabbi myhive lokáció bekapcsolása. A myhive tagoknak rövid távra is lehetőségük lesz akár egyetlen asztalt, tárgyalót, saját irodahelységet, de akár egyénre szabott saját irodaegységet bérelni többféle szolgáltatáscsomaggal! Ennek prezentálásásra novemberben elkészül a myhive Haller Gardens második emeletén egy show room, amely pontosan bemutatja milyen lehetőségek mentén lehet rugalmasan myhive bérlővé válni:
• mymebership a legnagyobb rugalmassággal havonta foglalható, hozzáférést biztosít az összes myhive irodaházhoz és kényelmi szolgáltatáshoz,
• myflex, akár egy naptól is bérelhető asztalok a közösségi térben, mely minden szolgáltatást magában foglal
• mydesk, több mint dedikált asztal a közösségi térben, tartalmazza az összes myhive szolgáltatást
• myroom, akár egy hónaptól igénybe vehető kis- és nagyobb cégeknek egyaránt a rugalmasan kialakított irodaterekben a myhive minden előnyével.
• myoffice, a myhive teljes szolgáltatás csomagja mellett személyre szabott iroda 50 főnél nagyobb vállalatnak, akár saját recepcióval és bejárattal.


Az IMMOFINANZ-nak számtalan eszköze van bérlői magas szintű kiszolgálására. A myhive irodakoncepció által azonban olyan egyedülálló szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, amely nemcsak különleges, de meglehetősen sikeres a piacon. A lényeg, hogy a szolgáltatásaival a tényleges bérlői igényeket elégítse ki és azt nyújtsa amire az ott lévő bérlőknek szükségük van az egyes irodaházakban, Jelenleg rugalmasan alakítható munkahelyekre van szükség, így az új myhive erre reagál, és még nagyobb mozgásteret kapnak a bérlők: modern, vonzó, bármilyen méretű és rugalmasan változtatható munkaterületeket.