Az Év Irodája

IDBC Creative Solutions Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22

Átadás éve: 2023 Q3

Ingatlan mérete: 800 m²

Irodában dolgozók száma: 75

Bérlő cég: IDBC Creative Solutions Kft.

Irodabútor

Nowy Styl Hungary Zrt.

Irodabútor

Office Line Kft.

Növénydekoráció

Plantart

Tervezés / belsőépítészet

Value 4 Real Group

Tervezés / belsőépítészet

MádiLáncos Studio Kft.

Kivitelezés / Fitout

Tridom-P Kft

Technológia és innováció

Streamnet Zrt.

Ingatlanforgalmazás

Knight Frank Hungary Kft.

IT üzemeltetés

Aloha Informatika Kft.

Rövid bemutatkozás

Az IDBC Creative Solutions Kft. 2014-ben alapított magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő és a digitális innovációban elöljáró HR szolgáltató cég. A vállalat fő szolgáltatása IT erőforrások biztosítása projektekhez, mind nagyvállalatok, mind pénzügyi intézmények számára, valamint klasszikus munkaerő-közvetítés az informatikai, pénzügyi, mérnöki és vezetői kiválasztás területén. Az elmúlt 10 évben kiemelkedő sikereket értünk el, ezzel pedig együtt járt a cég növekedése is. Jelenleg 230 munkatársunkkal több, mint 200 ügyfelünk igényeit szolgáljuk ki, a jövőre nézve pedig stratégiai fókuszunk a hazai piaci résztvevők kiszolgálása mellett a nemzetközi terjeszkedés.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az IDBC Creative Solutions Kft. új irodája a Duna Tower irodaház impresszív 13. szintjén található. A kiválasztásánál fontos szempont volt a fantasztikus Dunára néző kilátás, a lokáció, az ügyfeleinkhez való közelség és a modern belsőépítészeti környezet kialakítása.
Érdekesség, hogy a tulajdonosok már akkor is arról álmodtak, hogy egyszer itt lesz az irodájuk, amikor még csak a céget alapították.


Az iroda kialakításánál a cég nagy hangsúlyt fektetett a munkáltatói márkaépítésre, a funkcionális terekre, az emberközpontúságra és a high-tech megoldásokra.
A belsőépítészeti tervek megalkotásában a Value 4 Real irodával nagy összhangban folyt a tervezés, akik a kivitelezés során felügyelték a tervezett megoldások megvalósítását. A műszaki kiviteli terveket a Mádi Láncos Stúdió tapasztalt mérnökei készítették el. A kivitelező cégnek a Tridom-P Kft-t választottuk, mert velük már az előző iroda kialakításánál is sikeresen működtünk együtt.
A tervezés és kivitelezés során megérte a sok-sok egyeztetés, mert az eredmény teljes mértékben megfelelt az elképzeléseinknek.


Az iroda koncepciója a Duna-parti kilátás színeinek a belső térbe való tükrözése volt az IDBC arculatával ötvözve; a zöldet kékkel és naranccsal kombinálva. A letisztult, egyszerű geometriai formák a céglogó elemeinek játékos átiratai. Térbeli leképezéseként visszaköszönnek az akusztikai falpaneleken, beépített asztalos szerkezeteknél, mennyezeti elemeknél egyaránt, egyedi részletekkel, textúrákkal gazdagítva. A belsőépítészetben organikus elemek, természetes anyagok és növények is megjelennek, amelyek hozzájárulnak a modern és élhető munkakörnyezet kialakításához. A Value 4Real belsőépítészeti tervei alapján a cég munkatársai is bekapcsolódtak az anyagok, színek és struktúrák kiválasztásába, így biztosítva, hogy az iroda mindenki igényét kielégítse.


Az irodába történő belépéskor fontos, hogy egy olyan immerzív, karakteres környezetbe érkezhetünk, ami az egész irodadesign esszenciája, megjelenik benne minden olyan elem, amely az IDBC alapértékeit képviseli, de egyben a természetes anyagok és vidám, kellemes színek olyan otthonos hangulatot árasztanak, mintha hazaérkeznénk. Az irodatér a csapat otthonaként lehetőséget ad a többféle stílusú munkavégzésre, akár csapatmunkára, akár csendes elvonulásra van szükség. A kollaboráció terei és a zárt helyiségek már nem csak az irodai fókuszált munkavégzést, egyeztetéseket segítik, hanem az otthon dolgozó kollégákkal való kapcsolattartást is biztosítják a megfelelő audiovizuális szinergiák segítségével. A központi tárgyalók egy konferenciateremmé nyithatók össze, amely lehetőséget biztosít a nagyobb létszámú meetingekre, workshopokra, tréningekre, valamint rendezvényekre is.
Az iroda továbbá high-tech megoldásokkal is rendelkezik, amelyek növelik a munka hatékonyságát és minőségét. A vezetői irodákban és a tárgyalótermekben interaktív smart kijelzők kerültek elhelyezésre, amelyek lehetővé teszik a multiperszonális írást, rajzolást, prezentálást és megosztást. A tárgyalóterembe beépítésre került egy audiorendszer, valamint egy fali touchpanel is, amely a kijelzők vezérlését teszi lehetővé. A tárgyalótermek bejáratánál érintőképernyős teremfoglaltságjelző panelek találhatóak, melyek a naptárrendszerrel szinkronizálva mutatják a tárgyalók foglaltsági állapotát, valamint lehetőséget adnak az ad-hoc foglalására is.


Az IDBC Creative Solutions új irodája tehát egy olyan munkahely, amely exkluzív, kényelmes, inspiráló és kollaboratív. Az iroda kialakításával a cég nemcsak a munkatársai elégedettségét és motivációját növelte, hanem az ügyfelei számára is egy professzionális és megbízható háttérrel szolgál. Az iroda tükrözi a cég értékeit, céljait és vízióját, valamint a HR szolgáltatások iránti elkötelezettségét. Ezért gondoljuk, hogy az IDBC Creative Solutions új irodája érdemes a "Az Év Irodája" díjra.


Tervezők

Knerczer Bea
Kiss Marianna