Nevezés

Az Év Irodakivitelező Cége

Horsens Partners

Adatlap megosztása

Cím: 1054 , Szabadság tér 7.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

„Arra törekszünk, hogy a Horsens Partners név olyan élhető és inspiráló belső terek megvalósításával kapcsolódjon össze, melyek kialakításának fókuszában az ember áll.
Szakértő csapatunk valamennyi tagja tulajdonosi szemlélettel, kiemelt gondossággal dolgozik a legkorszerűbb épített környezetek létrehozásán.”

A HORSENS PARTNERS 2011 óta van jelen a magyar építőipari piacon, mára több mint százötven sikeres fit-out projekt megvalósításával büszkélkedhetünk. Magasan képzett, nemzetközi kvalifikációkkal rendelkező szakembereink személyes elkötelezettségük miatt különösen kedveltek a hazai és nemzetközi építtetők, ingatlanfejlesztők és beruházók körében. Szakmai tapasztalatunknak és kiváló partnereinknek köszönhetően a legmagasabb minőségben, rugalmasan tudjuk kielégíteni a kivitelezéssel kapcsolatos különleges igényeket is. Dinamikusan fejlődő cégünk, milliárdos nagyságrendű éves nettó árbevétellel, az építőipar egyik meghatározó szereplőjévé vált az elmúlt években.

A Forestay Group részeként, a cégcsoportban rejlő szinergiáknak köszönhetően a HORSENS
PARTNERS több nemzetközi ingatlanfejlesztés aktív résztvevője.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A HORSENS PARTNERS elsősorban meglévő vagy szerkezetkész épületek teljes körű befejező szakipari munkáira specializálódott. Kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk felső kategóriás irodák és üzletek kialakításában, bérlemények kiépítésében. Fővállalkozóként vagy generálkivitelezőként megbízható, stabil alvállalkozói körünkkel a legmagasabb minőségben, szűk határidővel tudunk komplex építőmesteri, elektromos és épületgépészeti munkákat vállalni, akár speciális műszaki és esztétikai igények megvalósításával.
Sikerességünket egyrészt a cégcsoport széleskörű ingatlanpiaci tapasztalatai, valamint a társaságunknál és társ üzletágainknál dolgozó nemzetközileg képzett, több nyelvet beszélő, tapasztalt, dinamikus szakembereink biztosítják. Ez a jól összeválogatott, egymást kiegészítő csapat bármely megrendelő igényeinek képes megfelelni.
Hatékony, eredmény orientált cégfelépítésünknek köszönhetően minden ügyfelünk egyedi figyelmet kap, hiszen a magas management igényű fit-out kivitelezés kiemelt fókuszt és kompetenciát igényel.
Arra törekszünk, hogy olyan, részleteiben is kidolgozott, minőségi munka kerüljön ki kezeink közül, ami mellé büszkén tehetjük oda a nevünket.