Nevezés

Az Év Fejlesztő Cége

Horizon Development

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Horizon Development 2006-os megalapítása óta nyújt világszínvonalú, integrált professzionális ingatlanszolgáltatásokat (a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől a bérbeadáson és marketingen keresztül az üzemeltetésig). Több mint 500.000 m2 prémiumkategóriás fejlesztéssel (irodaházak, bevásárló- és logisztikai központok, szállodák, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok, luxuslakások) a cég a közép-kelet európai ingatlanfejlesztési és befektetési piac meghatározó szereplője. Legutóbbi referenciái közé tartozik több 100%-ban bérbeadott és sikeresen értékesített, számos nemzetközi díjjal jutalmazott, minősítetten fenntartható épület: a 25.000 m2 alapterületű Eiffel Square (2010), a 14.500 m2 alapterületű Eiffel Palace (2013), a 2016-ban átadott Váci 1 (13.750 m2), a 2018-ban elkészült Promenade Gardens (25.000 m2), valamint a 2020-ban megvalósult Szervita Square Building (14.500 m2). Folyamatban lévő fejlesztései a 20.000 m2-es XI. kerületi ParkSide Offices (2025) és a 2.700 m2-es Villányi Gardens.

A Horizon Development mindig várakozáson felüli eredmények elérésére törekedett és a prémium szegmensre fókuszált. Fejlesztési projektjeihez a legkeresettebb budapesti lokációkat kutatja fel, épületeiben a leginnovatívabb technológiai megoldásokat és a legkomplexebb szolgáltatásokat vonultatja fel, és a fejlesztés folyamatába aktívan vonja be ügyfeleit és üzleti partnereit, ezáltal alakítva ki hosszútávú, bizalomalapú munkakapcsolatokat.

A műemlékvédelem és a modern építészet terén egyaránt szakértő, a megbízó cégek által megfogalmazott egyéni igényekre is gyorsan reagáló cég a magyar ingatlanfejlesztői piacon egyedülálló pozíciót tölt be.

www.horizondevelopment.hu

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Horizon Development 2022-ben is komoly eredményeket ért el mind projektjei mind általános céges jelenléte vonatkozásában:

1.) A többfunkciós Szervita Square Building irodatereinek bérbeadottsága: 100%, a kereskedelmi területek összesített bérbeadottsága 95%, a luxuslakások pedig 70%-ban kerültek értékesítésre.

www.szervita.com
www.szervitaresidences.com

2.) A ParkSide Offices mélyépítési munkálatainak első fázisaként a résfalazás ősszel sikeresen lezárult, lehetőséget teremtve a XI. kerületi irodaház kivitelezésének 2023-as folytatásához. A ParkSide Offices teljes egészében az ESG (Environmental, Social, and Corporate Governance) értékei és irányelvei mentén megfogalmazott irodafejlesztés, amely mind építészeti mind műszaki szempontból épít a megváltozott bérlői igényekre.

www.parksideoffices.hu

3.) Az ingatlanportfólió új elemeként jelent meg 2022-ben a Villányi Gardens irodaház, amely teljes műszaki és esztétikai megújulását követően 2023 első negyedévétől várja bérlőit a XI. kerület szívében.

www.villanyigardens.hu

4.) A cég kiemelkedő ingatlanfejlesztői tevékenységét 2022-ben is több hazai és nemzetközi díjjal ismerte el a szakma.

https://www.horizondevelopment.hu/hu/dijak

CONSTRUCTION EXCELLENCE AWARD
Szervita Square Building:
Best Office Building

INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS
ParkSide Offices:
Best Office Development in Hungary
Best Office Development in Europe Nominee

4TH ANNUAL EUROPAPROPERTY CRE AWARDS
Szervita Square Building:
Best Mixed-Use Development in CEE

FIABCI WORLD PRIX D’EXCELLENCE AWARDS (PARIS)
Szervita Square Building:
World's Best Mixed-Use Development (Gold)
World's Best Sustainable Development (Gold)

HOF (HALL OF FAME) AWARDS 2022
Szervita Square Building: Best Investment Transaction

CIJ AWARDS 2021
Szervita Square Building: Best Green Building Development

CIJ AWARDS 2021
Szervita Square Building: Best Investment Transaction

REAL ESTATE AWARDS 2021
Szervita Square Building: Commercial Development of the Year

REAL ESTATE AWARDS 2021
Virág Bihari: Rising Star in Real Estate