Az Év Irodája

Hiya Hungary Kft

Adatlap megosztása

Cím: 1066 , Mozsár utca 16. 5.em.

Átadás éve: 2020 Q2

Ingatlan mérete: 218 m²

Irodában dolgozók száma: 24

Bérlő cég: Hiya Hungary Kft

Irodabútor

Europa Design

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions

Növénydekoráció

Plantart

Tervezés / belsőépítészet

Pivot 270

Irodabútor

Kozma Bútor Kft.

Design & Build

iDekor

Bérbeadó

Mozsár Trade Center Kft.

Rövid bemutatkozás

Cégünk küldetése a hívások azonosításának modernizálása a bizalom, azonosíthatóság és intelligencia kulcsszavakra fókuszt helyezve. A Hiya által fejlesztett alkalmazás azonosítja a fogadni kívánt hívásokat, és blokkolja a nemkívánatos számokat, összekapcsolja a vállalkozásokat ügyfeleikkel, és segít a szolgáltatóknak, hogy mindenki számára biztonságossá tegyék hálózataikat.
Irodánk a Hiya applikációjának fejlesztőinek, mérnökeinek minden napi munkáját támogatva nyújt helyet a kreativitásuk kibontakoztatására, megteremtve a szocializálódás színtereit, lehetőségeit.
Irodánk bővítésére ezen színterek árnyalását tűztük ki célul, amely egy újabb emeleten történő kialakítással, az irodaterület teljes felújításával járt a már meglévő bérleményünktől 2 emelet különbséggel. A terület teljes renoválásának projektjében a régi kor irodai adottságait modernizáltuk kollégáink igényeihez igazodva mind gépészeti, mind elektromos fejlesztésekkel, design megoldásokkal, egyedi irodai és konyhabútorral, matricákkal és falbetétekkel, nyílászáró cserékkel a kényelmes, zavartalan ám látványaiban már megszokott barátságos környezetet megteremtve.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Irodánk bővítési projektjének fontos szempontja volt a meglévő irodai területünkkel harmonizáló, Hiya értékeket és modernitást tükröző, megszokott, barátságos munkakörnyezet kialakításának szem előtt tartása. A tárgyalókat a kollégák igényeire szabva szereltük fel technikai berendezésekkel, a zavartalan meetingek elősegítésére pedig hangszigetelt ajtók kerültek beszerelésre, amelyeken immáron a kollégák által megszavazott tárgyaló nevek díszeleghetnek.
A mérnökök, fejlesztők megbeszéléseinek helyet adó tárgyalók mellett, hangsúlyt helyeztünk a munkafolyamatok közötti felfrissülésre, kávézásra, étkezésre, közösségépítésre és regenerálódásra alkalmas terültek kialakítására, kihasználva a bérlemény épületének, közös üvegfelületeken, élő környezetét, növényekkel teli kilátásának pihentető jellegét.