Az Év Fejlesztő Cége

HB Reavis Hungary Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Duna Tower, Népfürdő u. 22.

Rövid bemutatkozás

Nemzetközi munkakörnyezet-szolgáltató vállalatunk a munkahelyi jóllétet és produktivitást előtérbe helyezve tervez, épít és kezel irodaépületeket. A HB Reavis eddig közel 65 ezer ember számára alakított ki irodákat az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Németországban és Magyarországon. A Property EU jelentése szerint a vállalatunk jelenleg is további 1,1 millió négyzetméternyi irodatér kialakításán dolgozik. Az egyedi koncepció lehetővé teszi a változatos munkakörnyezet, rugalmasan alakítható coworking, illetve a nagy területű, klasszikus irodák létrehozását.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Róbert Károly körút és a Váci úti irodafolyosó forgalmas kereszteződésében épült Agora Budapest a főváros egyik legizgalmasabb épületegyüttese, egy olyan multifunkciós, modern városközpont, amely egyedülálló, kortárs építészeti megoldásokkal szépíti a várost. A projekt egy olyan emberközpontú fejlesztés, ahol az emberek kellemes környezetben dolgozhatnak, és tölthetik el szabadidejüket akár munkaidőn után is. A HB Reavis az emberközpontú munkakörnyezet híve, ezért az egész fejlesztési folyamat során az irodákban dolgozók érdekeit tartja szem előtt, a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig. Olyan projekteket valósít meg, amelyekben az épületek és a bennük dolgozó emberek kölcsönösen alakítják egymást.


2020 júniusában, az utolsó simításokat követően az Agora Budapest első épülete megnyitotta kapuit. A Symbiosy-technológia lehetővé teszi a munkavállalók egyedi igényeinek feltérképezését és képes úgy alakítani az irodatereit, hogy azokban mindenki a lehető leghatékonyabban és a legbiztonságosabb körülmények között dolgozhasson.


A HB Reavis sikeresen ülteti át a gyakorlatba az emberek jó munkahelyi közérzetére fókuszáló, emberközpontú fejlesztési koncepcióját, az Agora Budapest projekt első két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub aranyfokozatú WELL előminősítést kapott. Mindkét irodaépület kiemelkedően magas pontszámot ért el a BREEAM értékelésén is, amely a világ vezető épület-fenntarthatósági minősítési rendszere. 2019 végén az egyik épület a kiemelkedő, a másik a kiváló szintű BREEAM New Construction előminősítést nyerte el. Ezt az előminősítést az alapján ítélik oda, hogy az adott ingatlanfejlesztés tervezési és kivitelezési fázisai milyen hatással lesznek a környezetre. Az Agora Budapest emellett az első olyan kereskedelmi célú épület Magyarországon, amely elnyerte a BREEAM Community előminősítést is.