Nevezés

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

GTC White House

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 47

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A 2000-ben alapított GTC Magyarország a varsói Globe Trade Centre S.A. tagjaként a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője.

2016 júliusában megkezdődött a GTC legújabb irodafejlesztési projektjének, a GTC White House-nak a kivitelezése. Az épület a Váci úti irodanegyed szívében található a Váci út és a Dunyov utca sarkán, autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető valamint mindössze 5 perc sétatávolságra van az Árpád-híd és Dózsa György út metró megállóktól.

A GTC White House koncepciójának részét képezi a 100 éves Schlick Ignác által alapított régi liftgyár (Felvonógyár) épülte is, ami teljes felújítást követőn közel 2.000 m2 egyedülálló, modern irodaterületet kínál. A történelmi épületrész része a 21.500 m2 A kategóriás prémium irodaépületnek, ami a LEED Gold minősítés várományosa. Az új épületrészben szintenként 2880 prémium irodaterület várja a bérlőket. A tervezett átadás időpontja 2018 Q1, a beköltözés pedig 2018 áprilisban lehetséges.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A GTC White House megfelel a legmodernebb irodai sztenderdeknek, de jellegében mindezt ötvözi az egykori Schlick-féle Felvonógyár hagyományaival, ami egyediséget kölcsönöz az épületnek a Váci úti folyosó irodaházaival szemben. Ezzel is kitűnik a magas minőségű irodapiac egyre szűkülő fővárosi kínálatból egyedülálló lehetőséget kínálva leendő bérlőinek, akik egy különleges épületet keresnek.