Nevezés

Az Év Kereskedelmi Fejlesztése

Green Court Office

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.

Átadás éve: 2021 Q4

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Ingatlantulajdonos

Codic Hungary

Tervezés / belsőépítészet

DPI Design

Rövid bemutatkozás

A 18,500 m2 bérbeadható területtel rendelkező Green Court Office egy lakó- és kiskereskedelmi funkciókat is magában foglaló vegyes fejlesztés, a Green Court projekt része, mely egyesíti az iroda, a szolgáltatás, a kiskereskedelmi és a lakófunkciókat, megteremtve a munka és magánélet egyensúlyát.

Az iroda és lakó funkció, a több mint 1.700 m2-t elfoglaló kereskedelmi kínálat szolgálja a felhasználók kényelmét. A hatalmas belső kert, az egyes irodaszintek nagy teraszai és a szomszédos Kassák park együttese biztosítja, hogy ez a belvárosi projekt páratlan kapcsolatot jelentsen az azt körülvevő természetes, zöld környezetével.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Green Court projekt a Dózsa György úti új fejlesztések úttörőjeként meghatározó szerephez jut a Váci úti irodafolyosóhoz kapcsolódó új irodai alpiac kialakításában. A vegyes funkciós fejlesztés kiemelt figyelmet fordít a városi ökológiai értékek megteremtésére és a környezettudatos megoldások alkalmazására.

A Green Court Office a Codic csoporttól megszokott legmodernebb technológiai megoldásokat hasznosítva valósul meg és elnyerte a BREEAM Excellent előminősítést. Az épület egyedi építészeti motívuma a kéthéjú átszellőztetett üveghomlokzat, mely megnövelt hőtechnikai és akusztikai védelmet biztosít az utcai homlokzatokon, valamint garantálja az épületben dolgozók fokozott kényelmét és a well-being érzést. A használók igényeit a 3.300 m2-es bútorozott belső kert, számtalan terasz, az irodaházban található étterem, kávézó és az más szolgáltatásai mellett a belvárosias környezet megannyi egyéb terméke és szolgáltatása elégíti ki.

Tervező : Dpi design Kft.
www.greencourtoffice.hu