Az Év Üzemeltető Cége

Future FM Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1148 , Fogarasi út 5.

Átadás éve: 0000-00-00

Irodában dolgozók száma: 2012

Bérlő cég: - Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza - Budapest Airport - Budapesti Erőmű - Erste Ingatlan - Unicredit-Leasing, - Unicredit Bank - Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet - Vigadó Irodaház - Vodafone Magyarország

Rövid bemutatkozás

Cégcsoportunk számos üzemeltetési tenderen sikeresen szerepelt 2014. évben is.
Az eredmények között számos új ügyfelet köszönthettünk partnereink körében vagy hosszabbítottuk meg korábbi szerződéseinket.


A sikeres pályázati eredményeink közül a Budapest Airport műszaki üzemeltetésére kötött szolgáltatási szerződésünket emeljük ki, melyet 2014. októberben került aláírásra. Az átvételi folyamat, mely több hónapot vesz igénybe november elején elindult.


Néhány fontosabb adat a projektről: • megközelítőleg 60-65 munkavállaló kerül átvételre,

 • terület nagysága ~ 1.500 hektár, ebből betonfelület 200 hektár,

 • épületek száma 195 db (= 287.822 m2).


Idei évben is sikeresen tárgyaltunk a partnereink energia beszerzéseinél képviselve megbízóink érdekeit, több új partnerünk igényelte ezt a szolgáltatást ez által nőtt az energia portfóliónk. Új energiatakarékos beruházásainkat folytattuk csökkentve az épületek energia fogyasztását és nem elhanyagolható szempont a környezetvédelem figyelembe vétele sem.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Stabil háttérrel és országos hálózattal rendelkező cégcsoportunk közel 25 éve működik a piacon.


Korszerű létesítménygazdálkodási (facility management) megoldásainkat a piac és ügyfeleink változó igényeinek megfelelően formáljuk, alakítjuk.


Alapító tagja vagyunk LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), a szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.
Az Euroliance (nemzetközi érdekvédelmi, szakmai szövetség) tagjává váltunk 2008-tól nevesített szolgáltatóként. Részt veszünk az Európai FM Szabványok magyarországi honosításában is.


Tapasztalatunk szerint a piac elismeri a minőséget és a korrektséget. Ügyfeleink, szolgáltatási területeink és a 2014-ben elnyert Superbrands minősítésünk is ezt bizonyítja. Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország 14 tagú Szakértői Bizottsága a Business Superbrands Díjakat. A bizottság döntése alapján a Future FM Zrt. elnyerte a Business Superbrands 2014 elismerést. Büszkék vagyunk arra, hogy a Future FM mint márka kiérdemelte a Superbrands díjat. Nevünkhöz híven, a jövőben is azon dolgozunk, hogy minél több létesítményben nyújtsunk hatékony és korszerű létesítménygazdálkodást. Ez a díj méltó elismerése módszereink és munkánk eredményeinek, Partnereinkért tett erőfeszítéseinknek, a több mint 20 éves munkánknak. 100%-os magyar tulajdonú cégcsoportunkkal értéket teremtünk és megőrizzük a ránk bízott értékeket!


Referenciák


 • Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza

 • Budapest Airport

 • Budapesti Erőmű

 • Erste Ingatlan

 • Unicredit-Leasing,

 • Unicredit Bank

 • Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet

 • Vigadó Irodaház

 • Vodafone Magyarország

  Szolgáltatásaink alapköve az innovatív gondolkodás. 1. júliusában cégcsoporton belül elindított Future FM Megújul program keretében 70 kollégánk dolgozik 30 projektcsoportban új, innovatív módszerek és megoldások bevezetésén vagy a bevezetés előkészítésén.


A programmal célunk többek között, hogy cégcsoportunkat folyamatos fejlődés alatt tartva növeljük partnereink elégedettségét és a működési hatékonyságunkat a 2 éve bevezetett, integrált vállalatirányítási, üzemeltetési és ügyfélkapcsolat kezelési szoftverünk minél jobb kihasználásával. Célunk továbbá, hogy fejlesszük a dolgozóinknak biztosított munkakörülményeket, valamint a szolgáltatásainkat a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésével új, innovatív, szakmai megoldásokkal. 1. januárjában a Future FM Zrt. környezetirányítási rendszerének sikeres, megújító auditját felügyelte a Nemzeti Akkreditáló Testület immár második alkalommal.
  A Future FM Megújul programot és a projekteket online felületen, innovatív módon koordináljuk. Idén került bevezetésre továbbá ügyfeleink elégedettségére irányuló megkérdezés online történő felmérése és elemzése