Nevezés

Az Év Tervezett Lakó Projektje

Forest Hill Lakópark

Adatlap megosztása

Cím: 1038 Budapest, Pusztakúti út 12.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Ingatlanfejlesztő

MyCity Real Estate

Rövid bemutatkozás

A környék

Budapest egyik legszebb budai övezetében, a III. kerületben Csillaghegyen épül a Forest Hill lakópark, amely környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg. Domboldalhoz igazodó nagy teraszok, napsütötte lakóterek, hatalmas üvegfelületek, természetes anyaghasználat és magával ragadó kilátás várja a lakópark leendő lakóit.

Az épület
A Forest Hill Lakópark nem egy épületegyüttes parkosított környezettel. A Forest Hill egy hatalmas park magával ragadó kis lakóépületekkel. Több ütemben összesen 148 lakás épül, természetbarát lakóközösségnek otthont biztosítva. A közelben a mesés zöld környezeten kívül bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta és uszoda is található. A lakások kialakításánál törekedtünk a kedvező tájolás, valamint a panoráma kihasználására. Az első sorban kaptak helyet a kisebb lakások, felfelé haladva pedig a nagyobb saroklakások.

Az elhelyezkedés
Az erdő övezte Forest Hill a 11-es főútról autóval és a város felől tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A lakóparktól nem messze található a 160-as a 219-es és a 960-as busz megállója, valamint a HÉV Csillaghegy megállója, melyekkel könnyen elérhető a város.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

- Családbarát lakópark
- Kiváló befektetés
- Panorámás, világos lakások
- Emberléptékű kislakásszámú épületek
- A zöld övezeti nyugalom mellett jó közlekedés
- Természetes anyaghasználat
- Kiváló ár/érték arányú lakások
- Közkedvelt környék
- I. osztályú beépítésre kerülő anyagok
- Változatos alapterületű lakások 36-110 nm között