Az Év Kivitelező Cége

FITOUT Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Lomb utca 37-39.

Bérlő cég: Skanska, WING, CODIC, Thyssen, CPI

Rövid bemutatkozás

A FITOUT egy 20 éves, magyar tulajdonú építőipari cég, amely az elmúlt években az alaptevékenységen, a fit-out munkákon felül, komplexebb, szerkezetépítést is magába foglaló generálkivitelezési munkákban, illetve saját beruházásban megvalósuló irodaházfejlesztésekben is sikerrel teljesített.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A kihívásokkal teli 2022-es év után, megerősödve, újabb sikeres évet zárunk. A 2024-es szerződéses állományunk eléri a 2023-as árbevételt, a kiváló közösséget alkotó kollégáinkat megtartva, folytonosságot tudunk képviselni, mind a szakmai hozzáállás, mind a kivitelezési minőség terén. Büszkén képviseljük projektjeink végén azt a jelmondatot, hogy „Na, ez FITOUT-os lett”.


Ebben az évben közel 110.000 m2 irodaterületen dolgoztunk, 43 különböző projekten, melyből kiemelkedik
- a Liget Center Irodaház generál és a fit-out (új épület a Vitrum, az RTL új székházának helyet adó Auditórium és ún. HQ épület), 28.000 m2,
- a H2O Irodaház bérleményeinek fit-out munkái (Colonnade, Bluebird, Orbico, DBH, MBH, Albemarle, Cofidis, Viterra), 18.000 m2,
- illetve a Green Court Irodaház utolsó, szabad bérleményeinek fit-out munkái (Keyence, NXP, Business Lease) 3.000 m2.


Idén a cég a 20 éves születésnapját az ügyfeleinkkel közösen is megünnepeltünk. A saját építésű Piaggio robogó kávézónkkal ellátogattunk a legfontosabb partnereink irodaházához, ahol egy kávé mellett közösen beszélgettünk a számtalan közös projektről is.


A 2023-as évben tovább erősítettük energetikai üzletágunkat, a következő projektekkel: BC 140 Irodaház folyadékhűtő csere, Andrássy Hotel és Kromat Székház hűtés-fűtés és szellőző rendszereinek komplett felújítása, Balance Loft légkezelő csere. A házon belül szakági (gépész, elektromos) mérnöki csapatunk remekül szervezte, szakmailag kiválóan támogatta ezen kivitelezési munkákat.


Saját fejlesztéseink közül elindítottuk a RHODIUM Irodaház kivitelezési munkáit, amely a WORKUP üzletágunkkal szoros együttműködésben valósul meg. A fejlesztés a Fáy és Lomb utca sarkán található, ahol a szerkezetépítési munkák az év végére befejeződnek, az épület átadása 2024 utolsó negyedévére várható.