Az Év Kivitelező Cége

FITOUT Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Lomb utca 37-39.

Rövid bemutatkozás

A FITOUT egy magyar tulajdonú építőipari cég, amely az elmúlt években az alaptevékenységen, a fit-out munkákon felül, komplexebb, szerkezetépítést is magába foglaló generálkivitelezési munkákban, illetve saját beruházásban megvalósuló irodaházfejlesztésekben is sikerrel teljesített.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

2022-es év első negyedévére a projekt ütemezésének megfelelően, a 2021-es évünket meghatározó EXXON (25.000 m2) és DIAGEO (9.000 m2) projektek áthúzódtak, miközben már 2021 októberétől nagy erőkkel dolgoztunk a BUDAPEST ONE Irodaházban megvalósuló VODAFONE új központi iroda kivitelezési munkáin. 2022. november végén megkezdte a működését a VODAFONE az új irodájában. Az Év irodája – Nagyvállalati kategóriában így három, általunk kivitelezett nagy projekt pályázik idén: EXXON, DIAGEO, VODAFONE. A megvalósult magas műszaki minőséget és tartalmat látva biztosak vagyunk abban, hogy a Nagyvállalati kategóriában ezen 3 iroda közül kerül ki majd a győztes. További kategóriákban az alábbi, általunk megvalósított projekt indul el: Allen&Overy, KÉSZ-Metaltech, DLA Iroda. 2021 után, 2022-ben is 85.000 m2 iroda kialakításán dolgozhattunk, ezzel az általunk kivitelezett irodaterületek nagysága elérte a 700.000 m2-t.


A FITOUT 2023-ban ünnepli működésének 20 éves évfordulóját. A cég az irodapiacon aktív szereplőként jelentős részt vállalt a fit-out munkák, mint kifejezés honosításában. Az elmúlt években a fit-out munkákon felül, a FITOUT sikerrel és jó minőségben teljesített komplex irodaház beruházások generálkivitelezőjeként (Balance Loft, FERRUM Irodaház, Balance Hall). 2022. júliusában megkezdtük a Liget Centerben az RTL székház generálkivitelezési munkáit, amely újabb mérföldkő a cégünk életében.


A hazai irodapiac és a köztudat, a fit-out szektor egyik vezető szereplőjeként jelen lévő FITOUT-ot leginkább a belső irodakiépítések kivitelezőjeként azonosítja. 2022-ben megalkottuk a WORKUP-ot mint új brandünket azzal a céllal, hogy a generálkivitelezési üzletágunk megítélését, pozícióját tovább erősítsük a budapesti irodapiacon.


A WORKUP filozófia a FITOUT értékeire épül:  • a tervezői és megrendelői szándék, igény részletes megértése, kiszolgálása

  • a magas mérnöki hozzáadott érték

  • projekt vezetése jó gazda szemlélettel

  • prémium minőség.


Biztosak vagyunk benne, hogy a WORKUP pár éven belül ugyanolyan erős brand lesz az irodapiacon mint a FITOUT.


A fentiekben részletezett nagy projekteken túl, olyan magas hozzáadott értéket jelentő irodaprojekteken dolgozhattunk 2022-ben mint: KÉSZ – Metaltech, Andrássy Palace Irodaházban Dentons, Formlabs és EDPR bérlemények, Green Court Irodaházban Danfoss, Keyence NXP irodák, a Bosch Rexroth, a Center Point Irodaházban a Showroom és PM iroda (4.800 m2) kiépítése, a Hillside Irodaházban az Allen&Overy új irodája és a MOMENTUM Irodaházban a DLA közösségi tere.


Referenciák

Vodafone, WING, CODIC, GTC, Raw Development, Thyssen