Az Év Irodakivitelező cége

FITOUT Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Lomb utca 37-39.

Rövid bemutatkozás

A FITOUT cégcsoport, egy magyar tulajdonú építőipari cég, amely az elmúlt években az alaptevékenységen, fit-out munkákon felül, már komplexebb, szerkezetépítést is magába foglaló generálkivitelezési munkákban, illetve saját beruházásban megvalósuló irodaházfejlesztésekben terjeszthette ki az általa képviselt maximalizmust.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Balance Hall Irodaház generálkivitelezése a FITOUT eddigi legnagyobb volumenű generál feladata volt. Az építőipari piacon kialakult nehéz helyzet ellenére, a cégcsoport nagy becsben tartott exkluzív alvállalkozói körére is támaszkodva, a FITOUT határidőre és kiemelkedő minőségben építette meg az irodaházat. A generálkivitelező feladata közé tartozott a használatbavételi engedély megszerzése is, amely engedélyezés alig több mint 1 hónap alatt sikeresen lezajlott. A projekt kivitelezése további kihívások elé nézett, amikor az utolsó 6 hónapban (alapvállalását kiegészítve), közel 7.500 m2 területen extra magas belsőépítészeti elvárások szerinti bérlői fit-out munkát kellett megvalósítani az épület 4-7. emeletén, amely bérlői kiépítéseket a FITOUT a tőle megszokott minőségi színvonalon, megrendelői és bérlői megelégedésre határidő előtt 1,5 hónappal teljesítette.


A Balance Hallon kívül 2019. júliusában átadásra került a saját beruházásban és generálkivitelezésben megvalósult FERRUM Irodaház is, amely az átadást követően 5 hónappal, közel 90%-os bérbeadottsággal rendelkezik. Az Octogon magazinban megjelent cikk jól mutatja be azt a magas minőségű kivitelezési munkát, amelyet a kiváló építészeti koncepció (Marián és Gereben Építésziroda), egy részletekre kiterjedő belsőépítészeti tervezés (FITOUT saját tervezői csapat, Pálffy András és Szarka Tímea) alapozott meg.


A MOM irodatornyok teljes elektromos és gépész rendszereinek leválasztása a MOM Bevásárlóközpontról szakági oldalon rendkívüli kihívásokat igényelt, mely projekt 2019 közepén sikeresen zárult, mint a cég életének legnagyobb energetikai kivitelezése.


Fenti projektek mellett a cég töretlenül folytatta core tevékenységét, a fit-out jellegű munkák kivitelezését, melyet számos kiváló projekt megvalósításával bizonyított, mint a Citibank, Samsung, SAP, Givaudan, Diageo, Varian, LogMeIn irodák, Bosch kantin.


Referenciák

CPI
SAP
Citibank
Medicover
Varian
LogMeIn
Optimum Kappa