Az Év Irodája

Feilo Sylvania

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22.

Átadás éve: 2022 Q3

Irodában dolgozók száma: 60

Bérlő cég: Feilo Sylvania International Group Kft.

Irodabútor

Ahrend Hungary

Rövid bemutatkozás

A lámpák és lámpatestek terén szerzett több mint egy évszázados szakértelmére épülő Sylvania Lighting mind fogyasztói és professzionális piacon is a világítási megoldások egyik vezető vállalata. Projektjeink során világítási megoldásokat tervezünk, gyártunk és telepítünk, valamint feszegetjük a technológia határait, nyitunk az okosmegoldások felé és törekszünk az innovációra.


Termékeinket és megoldásainkat széleskörben alkalmazzák a világon, főként a logisztika és ipar területén, valamint az irodák, a kiskereskedelmi egységek, a vendéglátás, a múzeumok és galériák megvilágításakor; emellett az oktatás és a lakossági és fogyasztói szektorokban is megtalálhatók vagyunk termékeinkkel és megoldásainkkal.


Büszkék vagyunk arra, hogy igent mondunk akkor, amikor más nem. Küldetésünk, hogy ügyfeleink számára egyedi igényeikre szabott megoldásokat állítsunk elő, melyek elősegítik a felhasználói jólétet, digitális összekapcsoltságot, legnagyobb hatékonyságot és fenntarthatóságot. A leghatékonyabb vezérlést biztosító, intelligens energiamegoldásokat kínáló SylSmart rendszereink elérhetőek háztartási, kereskedelmi és ipari ügyfeleinknek egyaránt. 360 Services teljeskörű projekt megvalósítási csomagunk pedig a tervezéstől a telepítésen át a projekt befejezése utáni támogatásig kínál kulcsrakész megoldást.


Immáron 5 éve, hogy a Sylvania Lighting Group központja Budapestre költözött, és a központi funkcióknak Magyarországon ad otthont. A munkavállalói létszám fokozatos növekedésével a 45 fős irodánkat 2022-re kinőttük, mindenképpen szükségünk volt egy nagyobb területre. Jelenleg 60 munkavállalónk van, és a jövőbeli létszámnövekedésre való tekintettel költöztünk át egy nagyobb, 80 fő befogadására alkalmas területre, melynek teljeskörű világítástechnika kivitelezését mi terveztük.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az új irodában célunk volt a természetesség és az otthon melegének hangulatát ötvözni a legmodernebb okos megoldásokkal. Így az enteriőr kialakítása során igyekeztünk természetes elemeket bevinni az iroda több helyiségébe is: fa, növényzet, valamint a természetes hatású meleg fények használata. A világítás tervezés során 156 db legújabb technológiájú, intelligens szenzorokkal felszerelt LED-es termékeket használtunk, melyek a SylSmart Connected okos fényszabályozási rendszerébe kapcsolva összehangoltan dolgoznak a megfelelő világítási szintek automatikus biztosítása érdekében. A SylSmart Energy platform révén pedig nemcsak a világítási megoldásunk 83%-os valós megtakarítását, hanem az iroda teljes energiafelhasználását tudjuk részleteiben követni, mely lehetővé teszi számunkra, hogy adatvezérelt intézkedéseket hozzunk fogyasztásunk és kibocsátásunk minimalizálása érdekében.


A bútorok kiválasztásánál is a funkció és ergonómia mellett a természetesség volt az elsődleges szempont, a zöldes árnyalatok, fa bútorok, természet közeli anyagok vannak jelen mindenhol. Az eredmény egy egyedülállóan letisztult, stílusos és mégis modern iroda lett.
Ezek mellett nagy hangsúlyt fektettünk a közösségi terek, valamint a tárgyalószobák méretének és számának növelésére is: összesen 6 nagy tárgyaló, valamint 4 kisebb telefonszoba áll a kollégák rendelkezésére.


Az elkészült iroda felülmúlta a várakozásainkat. Nagyon sok esemény kerül megrendezésre a közösségi terekben, valamint a jövő évben veszi kezdetét egy nagyobb volumenű projekt is, amely során rengeteg partnert várunk Budapestre a többi országból. Vállalatunk felsővezetése is rendszeresen tart üléseket és megbeszéléseket a megújult központban. Véleményünk szerint az új iroda tükrözi értékeinket és jövőbeli elvárásainkat: elkötelezettek és pozitívak vagyunk és példakent szeretnénk szolgálni, hogy lehetséges emberközpontú s egyben energiahatékony, fenntarthatóbb tereket létrehozni.