Az Év Property Management cége

ESTON International Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca. 55-61.

Rövid bemutatkozás

Az ESTON International Zrt. 100% magyar tulajdonú, teljes körű ingatlanügynöki tevékenységgel, ingatlankezeléssel foglalkozó vállalat. Az ESTON több, mint 27 éves fennállása alatt kivívta és megerősítette pozícióját a legnagyobb ingatlantanácsadók között, és 2017 óta a Savills globális ingatlantanácsadó hálózat szakmai partnereként kínál teljes körű szolgáltatást a kereskedelmi ingatlanpiacon.
Ingatlankezelő (PM) üzletágunkat szolgáltatási körünk bővítésére vonatkozó stratégiánk részeként indítottuk 2012-ben, a budapesti ingatlanpiacon addig felépített – meghatározó – piaci pozíciónkra alapozva. Egyik legfőbb célkitűzésünk, hogy a főváros vezető ingatlankezelőjévé váljunk, és támogassuk Megbízóinkat a portfoliójukkal kapcsolatos terveik megvalósításában, a jelenlegi dinamikus piaci környezethez alkalmazkodva.
PM üzletágunk indítása óta kiváló hírnévre tettünk szert rugalmas és hatékony szolgáltatásainknak köszönhetően, melyek célja mindenkor a Tulajdonosok, illetve Befektetők profitjának maximalizálása a Bérlők elégedettségének növelésén keresztül. Elsődleges számunkra az ügyfélélmény biztosítása.
Megközelítésünk eredményképpen PM üzletágunk mára az ESTON működésének egyik alappillérévé vált.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2020-as év a koronavírus megjelenése miatt mindenki számára egy rendkívüli év volt. Mind cégként, mind munkavállalóként, mind megbízottként olyan helyzettel kellett szembenéznünk, amire nemhogy piaci gyakorlat nem volt, de soha nem látott kihívások elé állította nemcsak az ingatlanüzemeltetőket és kezelőket, de az egész világot.
Az ESTON azonnal felmérte a piacot, hogy mi az a technológia, amellyel a legnagyobb hatékonysággal lehet felvenni a harcot a koronavírus ellen, és egyedülállóan a property management cégek közül azonnal létrehozta az Ózongenerátoros fertőtlenítés üzletágát, annak érdekében, hogy a legnagyobb hatékonysággal tudja kiszolgálni Bérbeadóit és azok Bérlőit. Jelenleg több irodaházban végzünk rendszeres ózonos fertőtlenítést közös területeken, illetve igény szerint bérlői területen is. Előfordult az, hogy járványügyi érintettség bejelentése után az érintett területek fertőtlenítését 4 órán belül biztosítani tudtuk.
A fertőtlenítésen kívül az ESTON már márciusban felkészült a vírus megjelenése okozta kihívásokra az alábbi intézkedésekkel:  • takarítási és egyéb procedúrák elkészítése;

  • irodaház műszaki paramétereinek átvizsgálása és optimalizálása (pl. levegő visszakeverés kiiktatása, liftek átállítása);

  • tájékoztató matricák és táblák kihelyezése;

  • védőplexik installálása a recepciók területére;

  • érintésmentes kézfertőtlenítők, kukák és védőmaszkok beszerzése stb.


Az ESTON a vírushelyzet ellenére 2 új megbízást (Liget City és BudaPart GATE) is tudott szerezni a 2020-as évben.
A Liget Cityben egy hosszú távú fejlesztési terv keretében a meglévő bérleményi szerződések átstrukturálására, több épület lebontására és egy új üzemeltetési rendszer kialakítására, míg a BudaPart GATE esetében egy újonnan megépült ’A’ kategóriás irodaház ingatlankezelésére, illetve annak beindítására kaptunk megbízást.
A 2020-as év sikere volt az is, hogy egy komplex nemzetközi tenderen való részvétellel sikerült további két évre megkapnunk a Mapletree szingapúri befektetési alap logisztikai ingatlanjainak kezelését, összesen 76500 négyeztméteren.
Az ESTON hisz a munkavállalói tudás értékében, ezért a nehézségek ellenére a csapatunkat 3 fővel bővítettük annak érdekében, hogy szolgáltatási színvonalunk ne szenvedjen csorbát.


Referenciák

2 új megbízásunk az év során:  • Liget City

  • BudaPart GATE


Szerződéshosszabbításunk:  • Mapletree ingatlanjainak kezelése további két évre