Az Év Tanácsadó Cége

ESTON International Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca. 55-61.

Rövid bemutatkozás

Az ESTON International Zrt. 100% magyar tulajdonú, teljes körű ingatlanügynöki tevékenységgel, ingatlankezeléssel foglalkozó vállalat. Cégünk 2019-ben ünnepelte fennállásának 26. évfordulóját. Teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek az üzleti ingatlanok valamennyi területén.
2017 óta Savills partnerek vagyunk, aminek köszönhetően számos nemzetközi projektet nyertünk el, kollégáink pedig nemcsak a térségben, de Európa-szerte is kiszolgálják ügyfeleinket.
Legfontosabb célkitűzésünk, hogy mindig, minden esetben egyedi megoldást kínáljunk - rugalmasan és gyorsan. Számos visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, és elégedettségi felméréseink során rendre kimagaslóan jó visszajelzéseket és ajánlásokat kapunk. Büszkék vagyunk a saját erőnkből elért sikereinkre.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

2019 volt számunkra az eddigi legfontosabb év. Bővült ügynöki csapatunk a folyamatos képzésnek és fejlődésnek köszönhetően az eddigi legprofibb és legösszetartóbb. Mind emberileg, mind szakmailag sikeresen elértük, hogy szintet lépjünk: ebben az évben már aktivan bizonyítottuk, hogy nemzetközi szinten is képesek vagyunk kiszolgálni ügyfeleinket Európa-szerte. Szolgáltatási körünk ugyanakkor kiegészült több olyan elemmel, amivel mind a cégeket, mind a bérbeadókat is megcélozza.
Ebben az évben a Projekt Menedzsment csapattal karöltve elindítottuk a Design&Build divíziónkat, amely elsődleges célja, hogy ne csak irodateret és enteriőrt szolgáltassunk, hanem akár székházat is felépítsünk vagy felújítsunk. Korábbi évek során több alkalommal is szükség volt az ilyen komplex feladatok megoldása, így szükségszerűen következett, hogy szolgáltatásként is nyújtsuk a közös munka során. Ennek köszönhetően szinte minden ingatlanügylet során ott tudunk lenni, akár az elejétől a beköltözésig és üzemeltetésig is.
Bérbeadók számára emellett komplexebb marketing szolgáltatásokat is nyújtunk, legyen szó újrapozícionálásról vagy épületbrandingről. Ezzel piaci szinten is előkelő helyet bérelünk, hiszen megbízóink számára egy költséghatékonyabb és optimalizáltabb megoldást biztosítunk.
Projektjeink végén végzett felmérésünk alapján büszkén vállaljuk a visszatérő motívumként említett jelzőt, miszerint: "Ti vagytok a legjobbfej ügynökség!".


Referenciák

Kiemelkedő eredményeink az évből:
• RSM, 2 319 m2
• New Work, 3 903 m2
• ESAB, 3 000 m2
• IT ügyfél, 2 900 m2
• IFUA, 1 650 m2
• Összesen: 13 772 m2 az első három negyedévben


Új megbízásaink:
• Gizella Loft, kizárólagos bérbeadási megbízás az ikonikus 8 167 m2 irodaépületre a volt telefongyár területén
• Szerémi Offices, kizárólagos bérbeadási megbízás 12 045 m2-re a volt Telekom székház épületére