Az Év Irodája Nagyvállalati díj

ESAB Kft. Budapesti Szolgáltató Központja

Adatlap megosztása

Cím: 1083 Budapest, Bókay János utca 44-46. C6.

Átadás éve: 2020 Q1

Ingatlan mérete: 1750 m²

Irodában dolgozók száma: 220

Bérlő cég: ESAB Kft

Irodabútor

Bravosincord Kft.

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions

Irodaszőnyeg, padló

Tarkett

Projektmenedzsment

Eston International Ingatlantanácsadó Zrt.

Tervezés / belsőépítészet

Pivot270 Belsőépítész Stúdió

Értékesítő cég

Futureal Zrt

Növénydekoráció

Bloom and Go Kft.

Rövid bemutatkozás

Az ESAB a világ egyik vezető hegesztőgép és hegesztőanyag forgalmazó vállalata. Budapesti székhelyű szolgáltató központját 2008-ban alapította, mely folyamatos bővülésének köszönhetően a Corvin negyed egyik vadonatúj irodaházában találta meg új székhelyét.


Fiatal kollégáink folyamatos bevonásával valósult meg az iroda kialakítási projekt: lokáció és munkaállomások, bútorok kiválasztása, design ötletek, stb. Elsődleges szempont az ingatlan kiválasztásánál a jól megközelíthető és központi lokáció volt.


A belső terek kialakításánál egyaránt gondoskodtunk a kollégáink kényelméről és mentális egészségéről (akusztikai megoldások, élő növények elhelyezése) valamint az ergonomiáról és a funkcionalitásról (kötetlen munkaállomások, pihenősarkok, szórakoztató terek)


Cégünk indusztriális arculata és profilja ellenére sikerült egy magával ragadó és barátságos környezetet kialakítanunk munkatársaink és vendégeink számára.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Mert:
  • Fiatalos: Közösségi tereink kikapcsolódásra, játékra és pihenésre is alkalmasak. A különböző formájú színes bútoraink között minden kolléga megtalálhatja a számára alkalmas kikapcsolódási formát.
  • Élhető: Az open office jellege ellenére rengeteg olyan térből áll az iroda, amelyet különböző innovatív akusztikai megoldások és okos irodai rendszerek tesznek élhetővé. (100% friss levegő befúvás, kisebb csoportos hőszabályozás lehetősége, automata led világítás, asztalok nyitható ablakok melletti elhelyezése, élő növények elhelyezése)
  • Funkcionális: Kötetlen munkaállomásaink kollaborációs és közösségi munkavégzésre biztosítanak lehetőséget, illetve lockereink térelválasztóként és tárolási lehetőségként is funkcionálnak.
  • Ergonómikus: Minden munkaállomásunk emelhető asztalból, akusztikai panelből, és a legkorszerűbb ergonómiai ajánlásoknak megfelelő székből áll, melynek háttámlája újrahasznosított anyagból készült.
  • Otthonos: Irodánk összképe hívogató és barátságos, bútoraink és kollaborációs tereink kényelmének, design elemeinek, illetve konyháink funkcionalitásának és minden igényt kielégítő felszerelésének köszönhetően.