Az Év Tervezett Lakó Projektje

Elite Park

Adatlap megosztása

Cím: 1116 Budapest, Barázda utca 5.

Rövid bemutatkozás

Az Elite Park Újbudán, a Budafoki út - Barázda utca - Szerémi út - Galvani utca által határolt területen épül meg.


A lakások átadása 2018 első negyedévétől várható.


A környék állandó fejlődés alatt áll, az itt zajló jelentős területfejlesztések közül eddig a szomszédos Velezda Park valósult meg. Célunk, hogy a továbbiakban az Elite Park határozza meg a környék építészeti arculatát.


A fejlesztés során az első ütemben 268 lakás épül fel, melyre az építési engedélyt a beruházó megszerezte a kivitelezés előkészítése jelenleg zajlik. A teljes beruházás során összesen 706 lakás épül meg 3 ütemben. Az ingatlanpiaci trendek alapján a második és harmadik ütemben jelentős áremelkedésre lehet számítani.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az Elite Park a tervtanács véleménye szerint építészeti remekmű. Ötvözi a jelenleg futó nyugat-európai lakóingatlan fejlesztések példaértékű céljait és eredményeit, valamint kiemelten figyelembe veszi az aktuális hazai ingatlanpiaci igényeket.


Kiváló befektetés, az Elite Park lakásai remek bérbeadási lehetőséget kínálnak az egyetemek és munkahelyek közelségének. A magas hozam mellett értéknövekményre is számíthat az, aki az első ütemben vásárol ingatlant.


Családbarát terek - Igényes, tágas, EU-komform, jól felszerelt játszótér épül a telken belül, a lakókat nem zavaró módon elhelyezve.