Nevezés

Az Év Tervezett Projektje

East Gate PRO Business Park

Adatlap megosztása

Cím: 2151 Fót,

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Az East Gate PRO a nagy sikerű East Gate Business Park második üteme, amely modern és személyre szabható raktározási megoldásokat kínál Fóton az M0-s és az M3-as autópályák találkozásánál. A mindössze 60.000 m2 csarnoképületek speciális technológiai elvárásokat nélkülöző gyártási, összeszerelő és raktározási célokra egyaránt alkalmas csarnoktereket kínálnak, igény szerint színvonalas irodai és kiszolgáló funkciókkal kiegészítve, ezért egyedi cégközpontok és székházak kialakítására is alkalmasak.

A tervezett csarnoképületek változó méretű, rugalmasan osztható tereket, és az egyes egységeken belül különböző rakodási módokat - szintbeli és dokkoló-kapukat - kínálnak a leendő bérlők számára, lehetőséget hagyva a későbbi bővülésre. Az East Gate PRO magas minőségű, modern épületei olyan műszaki szolgáltatásokat kínálnak majd, mint az ESFR sprinkler rendszer, rendszámfelismerő beléptető és biztonsági kamera rendszer, valamint a C1-C2 épületek esetén cross-docking funkció is elérhető lesz.

Az East Gate PRO rugalmasan választható csarnoktípusai és -méretei lehetőséget biztosítanak arra, hogy az épületek teljesen egyéni igényekre szabottan (built-to-suit) készüljenek el, melyre garancia az összeszokott és szakértő fejlesztői projektcsapat. A leendő bérlők már a tervezési szakasztól kezdve részt vehetnek az egyedi építészeti és belsőépítészeti megoldások kialakításában, ezért igény szerint tárgyaló és közösségi tér is kiépíthető, valamint a vállalati arculat megjelenítésére is van lehetőség.

Az élhető, emberközpontú, parkosított környezettel rendelkező East Gate PRO a belvárostól mindössze 20 percre, az M0 és M3 csomópontjánál található, közvetlen buszmegállóval a bejáratnál.

Az East Gate PRO csarnokai BREEAM minősítés szerint épülnek, környezet- és egészségtudatos megoldásokkal, valamint smart szolgáltatásokkal is várják leendő bérlőiket. A csarnokfejlesztések során környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagok kerülnek felhasználásra. A fenntarthatóság érdekében biztosított az ipari parkban a szelektív hulladékkezelés, illetve energiahatékony megoldások, mint például LED izzók, intelligens mérőórák, elektromos autótöltő állomások segítik a környezettudatos működést.
Egészségtudatos megoldások is beépítésre kerülnek az épületekbe úgy, mint érintésmentes kapcsolók, nyitható ablakok minden irodarészbe, ezzel biztosítva a folyamatos frisslevegő-áramlást. A magas minőségű hőszigetelésnek köszönhetően (minimum 16°C biztosított), alacsony rezsi és üzemeltetési költségek jellemzőek.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

• Kiváló lokáció és megközelítés:
- A belvárostól mindössze 20 perces autóútra
- M0 és M3 csomópontjánál
- A Megyeri hídtól pár percre
- Buszmegálló az épület előtt

• Egyedi igények, komplex megoldások
- Személyre szabott, egyedi építészeti és belsőépítészeti megoldások (built-to-suit)
- Épülettípusok sokszínűsége: gyártó-összeszerelő, raktárlogisztikai funkciókat kiszolgáló csarnokfejlesztések, spekulatív épületek és irodamegoldások egy helyen
- Rugalmasan választható csarnokméret és belmagasság
- Bővülési lehetőség
- Teljes körű ügyintézés, dinamikus és ügyfélközpontú szakmai csapat
- Egyeztetés már a tervezési szakasztól
- Igény szerinti tárgyaló- és közösségi tér kialakítás
- Versenyképes árak
- Alacsony üzemeltetési költségek

• Környezet- és egészségtudatos megoldások:
- Környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagok használata
- Szelektív hulladékkezelés
- Energiahatékony megoldások
- Nyitható ablakok minden irodarészen
- Irodatér többféle oszthatósága 1-50 fős helyiségekre
- Tervezett BREEAM-minősítés
- Elektromosautó-töltőállomások
- Kerékpártárolók
- LED és természetes világítás
- WIFI a szolgáltatóház területén
- Intelligens mérőórák