Az Év Belsőépítész cége

DVM group

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Türr István utca 8.

Bérlő cég: KOSTAL PSI CRO Monori Center Erste Asset Management Andor Liget Lakópark Marriott International Brands – W Hotel Budapest, St. Regis Budapest Corteva Dr. Rose Magánkórház Steam Budapest WineHUB Major Udvar – Nanushka iroda Huawei HQ (Agora) Booking.com (Bank Center) BP (Agora) Deloitte (Park Atrium) Diligent (Szervita Square Building) Erzsébet Táborok Estée Lauder InterCity Hotel Jaguar & Land Rover (GTC White House) Transferwise

Rövid bemutatkozás

Engineering Excellence, azaz mérnöki kiválóság. Számunkra ez egyet jelent a minőségi műszaki teljesítménnyel, a funkcionális esztétikummal, valamint az ügyfélközpontú, költséghatékony szemlélettel, amely a megrendelő számára garanciát jelent a projekt sikeres megvalósítására.


Csupán két szó, mégis hitvallást adott a közel három évtizedes múltunkban. Lehetővé tette, hogy a versenypiac meghatározó szereplőjévé váljunk, bizalmat kapjunk hazai és nemzetközi partnerektől épületeik, irodáik, hoteljeik legmagasabb minőségű megalkotásához.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

1995-ben megalakult a DVM group amely, - az azóta eltelt közel 30 évben - a magyar piac egyik legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjává vált. Cégünk kezdetben tervezés és projektmenedzsment szolgáltatást kínált ügyfeleinek, az akkori építészeti szemlélethez képest modern gondolatisággal ötvözve. Kollégáink azóta is egységes szemlélet mentén az innovációt, a minőséget és a fenntarthatósági szempontokat tartják szem előtt, a nemzetközi trendek követésével. Mindezek eredménye a megbízóinkkal kialakított bizalomalapú kapcsolat és közös gondolkodás, amely a sikeres projektek számával mérhető.
Szolgáltatási palettánk az ügyfeleink igényeihez igazolva folyamatosan bővült. Ennek következő elemeként indítottuk el 2001-ben a generálkivitelezés, Design & Build, és a kivitelezésmenedzsment üzletágakat, majd 2009-ben fenntarthatósági tanácsadási részlegünk is elkezdte tevékenységét. A környezettudatos szemlélet alkalmazását az építészetben a DVM group az elsők között kezdte el és folyamatos edukációval ötvözve fejlesztettük ügyfeleink bevonódását is. Ügyféligényt teremtettünk épületeink egyedi kialakításán keresztül és lefektettük az alapjait a jelenlegi fenntarthatósági LEED, BREAM, WELL keretrendszernek Magyarországon. Tanácsadóink révén úttörő szerepet vállaltunk az épületeink ESG szempontok szerinti tervezésében, amely folyamatok eredményeképpen hazánk legkomplexebb integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjává váltunk. Építészeti vizualizációval foglalkozó csapatunk – DVM Visual néven - önálló divízióként egészíti ki szolgáltatásaink széles skáláját. 2020-ban „Az Év Belsőépítész cége” megtisztelő díjat kaptuk Az Év Irodája versenyen.
Változatos ügyfélkörünk kiszolgálása tervezőinknek folyamatos inspirációt jelent, hiszen minden egyes projektnél az ügyfélelvárások és azon „láthatatlan igények” mentén dolgozunk, amelyet DVM Discovery - Workplace Strategy szolgáltatásunk kifejlesztését indukálta. Discovery módszertanunk egy olyan platformot teremt, mely bevonja az érintett szereplőket, felszínre hozza a különböző érdekeket, közös megoldást talál, amit utána a tervezésbe is átültet. Így kapunk valódi képet a szervezet működéséről, amely a hatékony munkavégzés eszközéül szolgál és a munkavállalói „wellbeing” szempontjainak is megfelel. Az eszközrendszer segítségével elsősorban irodaházak, cégközpontok, vállalati irodák belsőépítészeti tervezését vállaljuk. A folyamat eredményeképpen olyan terek jönnek létre, amelyek az ügyfeleink alapértékeire, arculatára és igényeire szabva támogatják az agilis munkakultúrát és egyben az üzleti sikeresség egyik építőköveként is meghatározhatóak. Mindezen folyamat a „service design” metódust követi, integrált szemléletű és ügyfélfókuszú tervezés megvalósítása mellett.
A DVM Discovery csapata már több ügyfele számára összeállított nemzetközi tervezői útmutatót, munkatér startégiát és brandbook-ot, amellyel világszerte a DVM által készített elvek alapján alakítják majd ki irodáikat.
A 2023-es évben számos szakmai kihívásnak feleltünk meg, amelyben kollégáink, - akik Magyarország egyik legnagyobb létszámú tervező- és belsőépítész csapatát alkotják - segítettek bennünket. A DVM group kezdeti hitvallása továbbra is érvényes: a minőségi szolgáltatás és az építészeti értékteremtés kiemelkedően fontos szempont munkáink során. Több mint 230.000 négyzetméternyi területen végeztünk tervezési munkákat ebben az évben, amelyből 150.000 négyzetméternyi fit-out feladat volt. Sokrétű tervezési munkáink skálája irodabelsők kialakításán, komplett irodaházak belsőépítészeti és fenntarthatósági tanácsadásán és tervezésén, illetve nagyberuházások építészeti tervezésén, tervpályázatok kidolgozásán keresztül írható le. Számunkra minden feladat azonos elkötelezettséget és professzionális hozzáállást jelent. Munkáink részletgazdagok, magas minőségi elvárások mentén dolgozunk mind kollégáink, mind alvállalkozóink felé.
Komoly hangsúlyt fektetünk a kutatásra és tervezési módszertanunk kialakítására: saját BIM protokollal rendelkezünk. Építészeti vizualizációval foglalkozó (DVM Visual) csapatunk a legújabb 3D-s technológiák alkalmazásával élményszerűvé és valóságossá teszi a tervezőasztalon elképzelt projekteket. Mindez a maximális ügyfélélményt szolgálja, továbbá a látvány részletgazdagsága segít a megrendelőknek a döntéshozatalban. Így lerövidülnek a projektek ügyféloldali engedélyeztetési szakaszai és támogatják a hatékonyabb döntésmechanizmusokat is.


Alapító tagként csatlakoztunk a Studio Alliance szövetséghez, amely immár 15 ország képviselőit foglalja magába, az aktív kapcsolat révén nem csak közös munkákkal, hanem tudásmegosztással is segítve egymást.


Szolgáltatásaink:
o építészeti tervezés
o építészeti vizualizáció
o belsőépítészeti tervezés
o generáltervezés, BIM
o fit-out tervezés
o fenntarthatósági tanácsadás
o koncepciótervek készítése
o iroda alaprajzok (space planning)
o megvalósíthatósági tanulmányok
o munkatérkialakítási stratégia, tanácsadás