Az Év Belsőépítész cége

DVM group

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Türr István utca 8.

Rövid bemutatkozás

Cégcsoportunk, a DVM group közel három évtizede piacvezető a hazai építőipari szolgáltatók között. Az általunk képviselt szakmai irányelvek közül meghatározó a minőségre, az innovációra és fenntarthatóságra való törekvés, a nemzetközi trendek folyamatos figyelemmel kísérése, illetve a megbízóinkkal kialakított és fenntartott bizalomalapú kapcsolat és közös gondolkodás.


1995-ben indítottuk útnak azt a kezdetekkor mindössze pár fős céget, amely tervezés és projektmenedzsment szolgáltatást kínált, az akkori építészeti szemlélethez képest egymással szorosan összefonódó gondolatiságban, komplexitásban. 2001 tavaszától ez a szolgáltatási paletta jelentősen kibővült, hiszen elindítottuk a generálkivitelezés, kivitelezésmenedzsment és design & build üzletágakat.


Az a folyamat, amelynek eredményeképpen a DVM group ma hazánk legkomplexebb integrált építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjaként ismert, 2009-ben teljesedett ki, amikor fenntarthatósági tanácsadási részlegünk is elkezdte tevékenységét mind alapépületek, mind kereskedelmi enteriőrök környezettudatos minősítése terén.


A 2020-as év - minden szakmai kihívásával együtt - jelentős sikerekkel zárult a DVM group tervező- és belsőépítészcsapata számára. Számos nagy volumenű futó projektünk mellett több nagyívű, szép munkát nyertünk el (alapépület és fitout megbízások egyaránt), ArchViz szolgáltatással egészítettük ki eddigi tevékenységünket, és júliusban sikeres kötvényaukciót tartottunk az MNB Növekedési Kötvényprogramjának keretében.


Az építészeti értékteremtés és a minőségi szolgáltatás mindig is fontos volt számunkra, ezek mind egybecsengenek a DVM group alapítása óta érvényes hitvallásunkkal. Tervezőcsapatunk ma a legnagyobb építészirodák közé tartozik Magyarországon. Az irodabelsők mellett nagyberuházások építészeti tervezésével is foglalkozunk. Komoly hangsúlyt fektetünk a kutatásra és tervezési módszertanunk kialakítására: saját BIM protokollal rendelkezünk. Látványtervező (ArchViz) csapatunk a legújabb technológiákkal, és maximális részletorientáltsággal dolgozik. Ügyfélfókuszú 'service design' folyamataink segítségével csapataink hatékonyan tudnak együttműködni, és az integrált szemléletű tervezés mellett tanácsadói szolgáltatásokkal is bővítettük portfóliónkat.


· építészeti tervezés
· belsőépítészeti tervezés
· generáltervezés, BIM
· koncepciótervek
· iroda alaprajzok (space planning)
· megvalósíthatósági tanulmányok


Aktuális belsőépítészeti projektjeink látványterveit bemutató kisfilmünket itt tekinthetik meg:
https://youtu.be/g4wXRKKgwNQ


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

1.) a DVM group immár 25 éve nyújt belsőépítészeti szolgáltatásokat a piac meghatározó szereplőjeként
3.) tervezőcsapatunk Magyarországon az egyik legnagyobb létszámú
4.) belsőépítészeti koncepcióinkat innovatív kutatási és kreatív folyamatokon keresztül, az ügyféllel való szoros együttgondolkodásban alakítjuk ki
5.) a 'service design' megközelítés mindennapi tevékenységünk meghatározó szemlélete
6.) számos visszatérő ügyfelünk szavaz nekünk bizalmat újra és újra, bővülés/költözés/átalakulás kapcsán
7.) tapasztalataink kapcsán több platformon is alkalmunk nyílt a tudásmegosztásra az építész- és ingatlanszakma szereplőivel (DesignWeek2020 online, OfficeUp Hybrid Konferencia 2020)


Referenciák

· Booking.com (Bank Center)
· BP (Agora)
· Deloitte (Park Atrium)
· EcoDome Irodaház
· Erzsébet Táborok
· Estée Lauder
· ExxonMobil (Pillar)
· Goulag
· InterCity Hotel
· Jaguar & Land Rover (GTC White House)
· Monori Center: 200-lakásos lakópark
· Morgan Stanley
· Nanushka
· Park Atrium Irodaház: lobby, recepció, konferenciaközpont és showroom
· ParkSide Offices
· Pier 1 (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér)
· Szarvasi Zsidó Gyermektábor
· Szervita Square Building
· Varian (Science Park)