Nevezés

Az Év Facility Management Cége

Dome Group Hungary Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

2023-ban 20. életévét ünneplő cégünk, a Dome Csoport mára már egy több mint 18 millió euro árbevételű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltató, ahol több mint 2 millió m2-en közel 800 munkavállaló dolgozik nap mint nap. A korábbi évekhez hasonlóan a Dome Facility Services Group 2022-ban is kiszámíthatóan tudott fejlődni, idén már negyedik alkalommal ítélte nekünk a szakmai zsűri az Év FM Cége díjat.

Stabilitásunk záloga a folyamatos innováció és a jövőbe való invesztálás mellett a rendkívül alacsony ügyfélfluktuáció és a stabil 92% feletti ügyfélelégedettségi mutató.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Büszkék vagyunk arra, hogy a Dome az elmúlt 20 év alatt márkanév lett: a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot, a partnerséget és a minőséget jelenti az ingatlanüzemeltetésben.

Stratégiai partnereinket sikeresen megtartottuk, emellett növeltük is portfóliónkat.
2022-ben szerződéses állományunk további budapesti A kategóriás irodaházakkal, országos lefedettségű német termelő üzemekkel, és logisztikai egységekkel bővült.
Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés iránt, ezt mutatja az is, hogy az idei évben is ezüst minősítést értünk el az EcoVadis minősítése alapján.