Az Év Facility Management Cége

Dome Facility Services Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32.

Bérlő cég: LogStar Park, Audi, Diegeo, Coca Cola, MOL, Apleona

Rövid bemutatkozás

Fennállásának 20. évfordulóját idén ünneplő cégünk, a Dome Group mára már egy több mint 24 millió euro árbevételű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltató, ahol több mint 2,3 millió m2-en közel 650 munkavállaló dolgozik nap mint nap.
Stabilitásunk záloga a folyamatos innováció és a jövőbe való invesztálás mellett a rendkívül alacsony ügyfélfluktuáció és a kiemelkedően magas ügyfélelégedettségi mutató.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Dome az elmúlt 20 év alatt márkanév lett: a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot, a partnerséget és a minőséget jelenti az ingatlanüzemeltetésben. Zászlónkra a folyamatos fejlődés van kitűzve.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Dome Group idén a tűzvédelem, és az elektronikus biztonságtechnika szakértőjével, a Pentolt Kft. -vel színesítette a portfolió palettáját. A szakspecialista cég megvásárlásával olyan kompetenciával egészül ki a cégcsoportunk szolgáltatásportfóliója, amelyet korábban külső partnerekkel oldott meg.
2023-ban megalakult a Dome Group-on belül a fenntarthatósági munkacsoport, emellett a kollégák képzésére is kiemelt figyelmet irányítunk ebben a témakörben. A cégen belül elindult a Kompetencia központ, illetve idén bevezetésre került a digitális elektronikus teljesítés igazolások és munkalapok használata. A Proptech Hungary támogatásával az ingatlanpiac digitális transzformációját is támogatjuk, hiszen ez a jövő.
Kiemelt figyelmet fordítottunk a CSR tevékenységekre is: idén kétszer is adományokkal támogattuk a Magyar Élelmiszerbank munkáját, a Dome szülinapi rendezvénye és a családi nap során.