Nevezés

Az Év Facility Management Cége

Dome Facility Services Group

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos 28-32.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Dome Facility Services Group 15 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon.
A facility management mellett Dome Energy és Dome Fit-out márkanév alatt energetikai és bérlemény kialakítási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, Dome Real Estate Consulting üzletágunk pedig teljes körű FM tanácsadási szolgáltatást nyújt.
A Dome Csoport töretlen dinamikus fejlődésével mára a magyarországi létesítménygazdálkodási piac meghatározó szereplőjévé vált.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

15 éve vagyunk jelen szolgáltatásainkkal a hazai piacon, melynek részeként az ingatlanüzemeltetés mellett energetikai és bérlemény kialakítási szolgáltatást, valamint komplex létesítménygazdálkodási tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek.
4 alkalommal választott minket a Magyar Ingatlanszövetség az Év Ingatlankezelőjének, és dinamikus fejlődésünk eredményeképp, több díjunk mellett, 2014-ben és 2017-ben is megkaptuk a nívós, Az Év Facility Management Cége elismerést a szakmától.
7 kelet-közép és dél-európai országban kínálunk integrált, testreszabott létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat multinacionális nagyvállalatok számára a regionális partnereinkkel létrehozott 21st FM európai szövetség keretein belül.
2017 januárjától megkezdtük a győri Audi Motorgyár üzemeltetési feladatainak ellátását, amely Magyarországon a legnagyobb egybefüggő volumenű üzemeltetési megbízások egyike, közel 500.000 nm területen.
A 2017-es évben Décsi Gábor vezetésével a LEO Benchmarking munkacsoportja elkészítette az FM Benchmarking II legújabb kiadványt, amely 400 magyarországi kereskedelmi és vállalati ingatlan létesítménygazdálkodási mérőszámait összegző és bemutató egyedülálló FM iparági kutatás.