Nevezés

Az Év Facility Management Cége

Dome Facility Services Group

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos 28-32

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Dome Facility Services Group több mint 13 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon.
A facility management mellett Dome Energy és Dome Fit-out márkanév alatt energetikai és bérlemény kialakítási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, Dome Real Estate Consulting üzletágunk pedig teljes körű ingatlan- és FM tanácsadási szolgáltatást nyújt.
A Dome Csoport töretlen dinamikus fejlődésével mára a magyarországi létesítménygazdálkodási piac meghatározó szereplőjévé vált.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2016-os év sok tekintetben meghatározó mérföldkő volt számunkra.
Az idei évünk legbüszkébb pillanata az volt, hogy 2016. novemberében elnyertük az egyik legnagyobb autóipari üzemeltetési megbízást Győrben, amely Magyarországon a legnagyobb egybefüggő volumenű üzemeltetési megbízások egyike, közel 500.000 nm területen.
Ezen túl a 2016-os év meghozta számunkra a nemzetközi piacra való kilépést is, a 21st FM európai szövetség alapító tagjaként partnereinkkel jelenleg 7 közép-kelet és dél-európai országban kínálunk integrált, egységes, testreszabott szolgáltatásokat globális nagyvállalatok számára.
A szervezetet érintően is figyelemreméltó változást hozott 2016-os év, idén ugyanis létrehoztuk nevesítetten is a Real Estate Consulting üzletágunkat, amely ingatlan- és létesítménygazdálkodási tanácsadási szolgáltatásokat nyújt vállalati ügyfelek számára olyan szakértői feladatok ellátásával, mint pl. műszaki átvilágítási tanulmányok készítése, műszaki felmérések, költségoptimalizálás vagy ingatlanhasznosítás.
Ezen túl megkezdtük a teljes működésünket integráló új vállalatirányítási rendszerünk (SAP) és egy új FM szoftver(ArchiFM) bevezetését, és minőségirányítási rendszerünk felülvizsgálatát.
Kiemelt feladatként tekintünk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, és az idei évben teljes jogú tagságot vállaltunk a BCSDH szervezetében. Egyik irodaházunk és üzemeltetése tekintetében sikeresen megszereztük a Breeam-in-use szerinti very good minősítést.
Nem csak a saját üzleti eredményeink érdekében dolgozunk sokat, hanem pl. a LEO-ban való szakmai részvételünkkel is aktív tagként támogatjuk a hazai létesítménygazdálkodási iparág fejlődését.
Emellett a Dome FSG szponzoráció keretében a kultúra területén is szívesen támogat fiatal tehetségeket, így az idei évben a New York-i Independent Music Awards legjobb latin dal kategóriában első díjat nyert magyar bossa nova énekesnő, Pátkai Rozina decemberben megjelenő új lemezéhez is anyagi támogatást nyújtunk.