Nevezés

Az Év Facility Management Cége

Dome Facility Services Group Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Az elmúlt 16 évhez hasonlóan a Dome Facility Services Group 2019-ben is kiszámíthatóan tudott fejlődni. A Dome csoport mára egy több mint 15 millió euro árbevételű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltató, melyben több mint 1.7 millió m2-en közel 500 munkavállaló dolgozik nap mint nap. A stabilitásunk záloga a rendkívül alacsony ügyfélfluktuáció és a 2019-es évben mért 92%-os ügyfélelégedettség.

Az ügyfeleink visszajelzése alapján tovább bővítettük a szolgáltatási palettánkat a Robotika és Proptech területekkel. Hitünk, hogy a Facility Management iparág az automatizálás és robotizáció irányba fejlődik, lépést tartva a vevői elvárásokkal és a globális fejlődési trendekkel.
A folyamatos fejlődés érdekében 2018-től megnyitottuk a Robotika üzletágunkat, melynek első lépéseként Magyarországon egyedülálló módon ipari takarítórobotok telepítésével és üzemeltetésével kezdtünk el foglalkozni. Mára több helyen is megtalálható a többszörös díjnyertes Adlatus Robotics autonóm nagyteljesítményű takarító robotja.
A globális irodapiacon technológiai és ezáltal munkahelyhasználati forradalom zajlik! Néhány éve sorra épülnek az okos irodák és okos épületek, melyek térnyerése hosszú évekre meghatározza majd a hazai és nemzetközi irodapiacot. Reagálva a nemzetközi trendekre 2019-ben a Dome szakmai és pénzügyi befektetőként partnerségre lépett az elmúlt év „Proptech Megoldása 2018” cégével, az méltán sikeres Invensol-lal. Ennek keretében HR tanácsadási, design&build, szenzor és egyedülálló szoftvermegoldásokat nyújtunk multinacionális ügyfélkörünknek.

A Dome-on belül 2016 óta fut a DOMB (Dolgozói Megbecsülési Program), mely eredményeként a dolgozói fluktuáció évek óta folyamatosan csökken és a 2019-es évben már 76%-nál magasabb átlagos dolgozói elégedettséget mértünk, mely elősegítője a stabil vállalati kultúra és -értékek megtartásának.
Mára lefedve minden iparághoz szükséges szakértelmet, a Dome csoportban több mint 70 mérnök, szolgáltatásszakértő, minőségirányítási szakember és menedzser dolgozik azon, hogy a ránk bízott irodaházakban, bevásárlóközpontokban, gyárakban és más létesítményekben az ott tevékenykedő vállalatok és ott dolgozók csak az alaptevékenységgel tudjanak foglalkozni, és őket a Dome-ra bízott épületek valóban kiszolgálják.
Szakembereink a LEO (Létesítménygazdálkodói és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetség), az RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) és más szakmai szervezetek munkájában aktívan részt vesznek.

A Dome csoport munkáját és elért eredményeit több alkalommal tüntette ki a szakma az iroda.hu „Az Év Facility Management Cége” valamint a Portfolio „Portfolio Property Awards” díjakkal.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2019-es évben valamennyi megbízásunk meghosszabbítása mellett elnyert új megbízások:

-Audi Hungária Motorgyár, 520.000 m2: másodszor is a Dome nyerte el az Audi Hungária teljeskörű FM tenderén a következő évekre a motorgyári megbízást.
- Advance Tower 1. és 2. Irodaházak, 20.000 m2: egy lokáció, két irodaház, két megbízás. Mind a fejlesztő Futureal, mind a hosszútávú befektető Erste Ingatlan Alap a Dome-ot bízta meg az irodaházak beüzemelésével és a teljeskörű ingatlanüzemeltetésével.
- Budapest One Irodaház, 65.000 m2 első üteme: stratégiai partnerünk, a Futureal a 2019. év egyik legillusztrisabb irodaházának teljeskörű üzemeltetésével bízott meg bennünket.
- REHAU-Automotive Kft., 70.000 m2: multinacionális autóipari gyártó vállalat a Dome-ot választotta az újhartyáni zöldmezős beruházás teljeskörű IFM szolgáltatásának ellátására és annak robotizációjára.
- Forestay Group (Milestone Student Hostel), 400 szobás hostel és szálloda: új ügyfelünk teljeskörű létesítményüzemeltetési megbízással bízta meg a Dome-ot, mely szerződéssel a Dome belépett a hotel üzemeltetési szegmensbe.
- Liget Budapest Projekt, 250 milliárd forint értékű beruházás: Európa legnagyobb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési projektje, melynek az energetikai, mérnöki, létesítménygazdálkodási, valamint üzemeltetési műszaki szaktanácsadói tevékenységét a beruházás kezdete óta a Dome szolgáltatja.
- MOL Campus, 86.000 m2: a beruházás kezdete óta a Dome Budapest leendő legmagasabb épületének az energetikai, mérnöki, létesítménygazdálkodási, valamint üzemeltetési műszaki szaktanácsadói szolgáltatója.
- KÖKI Terminál, 66.000 m2: stratégiai partnerünk, az Adventum Internationalhoz tartozó KÖKI Eastend Zrt 2019. év végén megbízta a Dome-ot Magyarország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának teljeskörű műszaki üzemeltetésével és több milliárd forint értékű teljeskörű felújítás részleges műszaki menedzsmentjével.