Nevezés

Az Év Tanácsadó Cége

Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlan Tanácsadó Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 15

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Cushman & Wakefield budapesti irodája 1993-ban alakult; 100 szakemberével jelenleg Budapest és az ország legnagyobb tanácsadó vállalata, mely teljes körű, kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. A vállalat jelenleg piacvezető Magyarországon, összesen 10 üzletággal: irodabérbeadás, kiskereskedelmi bérbeadás, ipari ingatlanok bérbeadása, befektetési üzletág, értékbecslés, projekt menedzsment, ingatlan üzemeltetés, hospitality, kutatás és tanácsadás, marketing.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Asset Services: A Cushman & Wakefield üzemeltetési osztálya az idei évben kidolgozott és sikeresen alkalmaz egy, az ügyfél igényeihez igazodó egyedi üzemeltetési modellt.
Irodabérbeadás: A csapat 2013 óta, több, mint 340,000 négyzetméter iroda bérbeadásában vett részt, mely a legtöbb, a piacon. A csapat 2017 novemberéig kb. 70 000 m2 irodát adott bérbe.
Projekt Management: Csapatunk 2017-ben is szoros együttműködésben dolgozott az irodán belüli társosztályokkal. Ennek köszönhető az Eaton bővülése és a Ringier Axel Springer kialakítása, valamint számos belsőépítészetileg igényes irodakiépítés.
Ipari bérbeadás: A csapat idén több új piaci szereplőnek segített megtalálni a megfelelő ingatlanmegoldást. Csapatunk egyedülállóan nagy kizárólagos raktár bérbeadási-, és telekértékesítési portfólióval rendelkezik.
Értékbecslés: A vállalat értékbecslő csapata 10 főből áll, melyből hárman RICS tagok, rendkívül kiterjedt ügyfélkörrel. Csapatunk szabályozási és tranzakciós célokra egyaránt alkalmas piaci és valós értékelést kínál minden ingatlantípus esetében.
Capital Markets: A C&W Capital Markets csapata 2017. novemberéig összesen 720m EUR értéket meghaladó tranzakcióban vett részt tanácsadóként, mely meghaladja a teljes éves volumen 50%-át. Ez a tranzakciós volumen összesen 33 ingatlant érintett.
Kiskereskedelmi bérbeadás: A Budapest szívében található elegáns Ritz-Carlton hotel földszintjén található üzlethelyiségek teljes körű bérbeadása a 2017-es évben. Az 5 bérleményből 3 e lokációban nyitotta meg első magyarországi képviseletét. A több évig tartó nehézségekkel küszködő soroksári Buy-Way kiskereskedelmi park a 2017-es év végére közel 100 %-os bérbeadást tudhat magának, köszönhetően a Cushman & Wakefield Retail csapatának. A Cushman & Wakefield a 2017-es évben több mint 415 000 m2 terület bérbeadásért volt felelős, mely közel 50 projektet tartalmazott a Retail csapat számára.