Az Év Property Management cége

Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlan Tanácsadó Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5.

Bérlő cég: Erste Alapkezelő, Adventum Zrt., Revetas Capital, DWS

Rövid bemutatkozás

A Cushman & Wakefield 1993 óta van jelen a magyaroroszági ingatlanpiacon. 30 főből álló Asset Services csapatunk jelenleg közel 700,000 m2 kereskedelmi ingatlant üzemeltet, melyek között egyaránt megtalálhatóak irodaházak, kiskereskedelmi központok, retail egységek valamint szállodák is. A piaci viszonyokhoz igazított szolgáltatási stratégiánkkal igyekszünk optimalizálni a hatékonyságot és növelni ügyfeleink elégedettségét.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Folyamatos bővüléssel, üzletágunk a piac minden szegmensét lefedi és évről évre több, mint 90 százalékos ügyfélmegtartási rátával büszkélkedhet. Az elmúlt 12 hónapban több, mint 120,000 m2 új irodaterületre, 70,000 m2 új kiskereskedelmi területre szereztünk megbízást. Kiskereskedelmi megbízásaink közül a KÖKI Bevásárlóközpont üzemeltetésének elnyerésére különösen büszkék vagyunk, az on-site csapat és központi kollégáink támogatásával járulunk hozzá az ingatlan megújulásához.
Működési stratégiánk része, hogy az operatív tevékenységek mellett tanácsadói szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleink részére. 2023-ban számos kiskereskedelmi egység ESG felmérését készítettük el, portfólió szintű energiabeszerzéseink költséghatékonyságot és rugalmasságot biztosítanak megbízóinknak, valamint a piacon elsőként, akkreditált Wired Score és Smart Score minősítői szakemberrel is rendelkezünk.
A piaci környezethez igazított üzleti működésünk folyamatos szakmai fejlődést és megújulást biztosít, ezáltal optimálisan támogathatjuk megbízóink vagyonkezelési stratégiáját.


A ZSŰRI INDOKLÁSA A DÍJAZÁSRA

A Cushman & Wakefield a legtöbb irodabérbeadást lebonyolítva, kiváló teljesítményével kiemelkedett a hazai piacon, így érdemelte ki Az Év Property Management Cége díjat. A property management területen túl más területeken is kiválóan teljesítettek.