Nevezés

Az Év Asset Management Cége

CPI Hungary Kft

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Dunavirág 2-6

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A CPI Property Group az egyik legnagyobb jövedelemtermelő ingatlantulajdonos Európában, a közép-kelet-európai térség vezető ingatlan tulajdonosa. A 30 éves múlttal rendelkező CPI PG portfoliója több mint 889 ingatlanból áll, melyek 11 országban helyezkednek el. 2022. június 30-án a teljes ingatlanportfólió meghaladta a 20,9 milliárd eurót. A cégcsoport teljes portfoliója egy év alatt 2,5-szeresére növekedett köszönhetően az Immofinnaz és SImmo vállalatokban szerzett tulajdoni viszonyoknak. A CPIPG a vezető irodaplatformok tulajdonosa a legfontosabb közép-kelet-európai fővárosokban, Berlinben, Prágában és Varsóban. A Csoport Csehországban és Közép-Európában is rendelkezik kiskereskedelmi ingatlanokkal, szállodákkal, lakóegységekkel és telkekkel.
A CPI Hungary Magyarország egyik vezető hosszú távú ingatlan befektetője, üzemeltetője és fejlesztője. A CPI Hungary csapata által kezelt ingatlanportfólió mérete összesen 553 000 négyzetméter, a portfólió összértéke 1,1 milliárd euró. Aktív szereplő az irodai, szállodai, kereskedelmi szegmensben.
Jelenleg a CPIPG: No1. ingatlantulajdonos a Cseh Köztársaságban/ No1. retail tulajdonos a Cseh Köztársaságban/ No1. office tulajdonos Prágában/ No1. office tulajdonos Berlinben/ No1. office tulajdonos Varsóban.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Kiemelt évet zártunk a CPI-nál. A CPI piacvezető szerepet tölt be a közép-kelet-európai ingatlanszektorban, köszönhetően tulajdonosi terjeszkedésének az Immofinanz és SImmo vállalatokban. A CPI biztosítja az Immofinanz teljes portfóliójának ingatlankezelését bérlőink, munkavállalóink és partnereink számára. Továbbra is követjük eredeti stratégiánkat, miszerint a szolgáltatásokat házon belül egységesítjük. A hazai portfóliónk teljes ingatlankezelését házon belül egy kézben valósítjuk meg, így a magas színvonalú bérlői jóléti szolgáltatásaink vagy a lízing megoldásaink minden bérlőnk számára garantáltan és gyorsan elérhetők. A központosított ingatlankezelés elősegíti a gyors reakcióidőket, az épületüzemeltetés hatékonyságát és rugalmasságát, miközben a rövid- és hosszútávú problémákra, valamint trendekre is képes szakszerűen reagálni. A piacon található két bérlői jólét program (HIP&myhive) egyesülésével a human design és bérlői komfort indexe a csúcsra tör. Vagyonkezelési megoldásainknak, köztük az ESG programjaink és az energiaválságot jóval megelőző energiastratégiájánknak köszönhetően piacvezetők vagyunk.
A hektikus gazdasági időszakokban a legfontosabb, hogy megtartsuk a bérlőinket, ezért arra törekszünk, hogy folyamatos és transzparens bérlői kommunikációval határozzuk meg a gyakorlati megoldásokhoz vezető egységes irányelveket.
Az irodaterek és funkcióik átalakulása mellett most a legfontosabb aktualitás az energiaválság, amelynek kapcsán a CPI naprakész megoldásokkal segíti a bérlőket, hogy az üzemeltetési költségeik ne emelkedjenek jelentősen.
Az épület korszerűsítési programunk a végére ért, új design-t kapott az Andrássy Palota és Arena Corner, épületeink üzemeltetési rendszerének felújítása megtörtént, zöld energiára váltunk.