Az Év Facility Management Cége

CPI Facility Management Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Váci út 99-105

Bérlő cég: CPI Hotels, Campona, Pólus, Europeum,Citymarket (Soroksár,Dunakeszi)Balance, Gateway, Arena, myhive Haller Gardens, myhive Atrium, Andrássy Palota, Quadra, BC91, BC209,

Rövid bemutatkozás

A CPI Facility Management egy éven belül megduplázta a kezelt ingatlanjainak számát. Ezzel együtt cégünk mérete is jelentősen megnövekedett. A CPI FM összesen 1,33 milliárd euró értékű ingatlanportfóliót (iroda-retail-szálloda) kezel, melynek összterülete 662500 négyzetméter. Hiszünk abban, hogy a cég Magyarország legdinamikusabban növekvő és fejlődő FM vállalata. Ars poetica-nk alapja nem változott az elmúlt években; a szakértő munkavállalóink, az innovatív szemlélet, és a folyamatos tudásszerzés- ezáltal is őrizve az épületek és környezeti értékeket. Működésük során elengedhetetlen szempont az előrehaladás és fejlesztés, melynek eléréséhez rendszeresen képzik munkatársaikat, és azon túl, hogy a gazdaságosságot helyezik előtérbe, folyamatosan elemzik az egyes munkafolyamatok rövid- és hosszú távú hatásait is. Ennek a megközelítésnek az eredménye a „Tudatos Épület” márka megalkotása, amelyet először a Balance Hall épületében alkalmaztak.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

„Hiszünk az edukáció erejében és a társadalmi felelősségvállalás jövőjében.”
A CPI FM erős folyamatokkal és magas minőségi elvárásokkal rendelkezik, és a "FM in-house" szolgáltatásunknak köszönhetően komplexen, gyors és minőségi munkavégzést érünk el. Az elmúlt egyéves időszakban közel 7,000 jelentést 97%-os feloldási aránnyal 6 órán belül kezeltünk a házainkon.


FM cégünk innovatív és költséghatékony megoldásaival, saját energiastratégiával és kereskedő házzal hódít a magyar piacon. Az itthoni vállalatunk rendelkezik a CPI csoport legzöldebb portfóliójával. Trendteremtő és értékteremtő tevékenységet folytatunk házaink üzemeltetésében, korszerűsítésében. A fenntartható fejlődés kiemelten fontos, a fenntarthatósági kritériumoknak megfelelően tevékenykedünk és együttműködünk az anyavállalat ESG célkitűzéseinek megvalósításában.


Energiastratégia hosszú távon:
A CPI FM innovatív megoldásaival és hatékony energiastratégiájával tűnik ki a magyar piacon, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a CPI bérlői a hazai átlaghoz képest versenyképesebb üzemeltetési költségekkel számolhassanak. Emellett a vállalat arra törekedett, hogy a portfóliójába később bekerült épületekben is minél rövidebb idő alatt a legjobb energiaárakat és üzemeltetési megoldásokat vezesse be. A 2022-ben kibontakozó energiaválság és a fenntarthatósági törekvések erősödése miatt a CPI FM még szorosabb együttműködésre törekszik a bérlőkkel, miközben a Tudatos Épület-koncepció optimalizálja a költségeket.
*A CPI FM- t azért nem érte váratlanul az energiaválság, mert rendelkezik energiastratégiával, amelynek kidolgozását kétéves előkészítés előzte meg. A cég energiastratégiája lehetővé tette a gyors reagálást a piaci folyamatokra, így bérlőink nem szenvedték el az elszállt energiaárak okozta SC emelkedését a házainkban.
A CPI zöld energiára váltott. A bérlők csökkenthetik karbonlábnyomukat. A CPI Hungary 2022-től kizárólag megújuló forrásból biztosítja ingatlanportfóliójának működtetéséhez szükséges villamos energiát, ezzel jelentős lépést tesz a fenntartható épületüzemeltetés felé, és lehetővé teszi bérlői számára, hogy jelentősen csökkentsék ökológiai lábnyomukat.
A legjobb minőség és gyors kiszolgálás érdekében
• erősen bérlői és emberközpontú gondolkodásmód
• alapos építési ismeretek, értéknövelő intézkedésekre és azok rendszeres ellenőrzésére támaszkodunk
• a Green Lease bevezetésével az ESG szempontokra fókuszálunk
• prémium szolgáltatók széles köre, kedvező keretszerződési feltételekkel


További infó: www.cpifm.hu


A ZSŰRI INDOKLÁSA A DÍJAZÁSRA

A CPI Facility Management Kft. Magyarországon az egyik legdinamikusabban növekvő és fejlődő facility management cég, aki Az Év Asset Management Cége kategóriában is esélyes volt a győzelemre.