Az Év Facility Management Cége

CPI Facility Management Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Dunavirág u Gateway Office Park, 3.torony 2-6

Rövid bemutatkozás

650 millió euró összértékű és 350 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanportfóliót üzemeltet a CPI FM. A cég a CPI Hungary Kft. saját tulajdonú létesítményeinek üzemeltetési szolgáltatójaként működik. Az erős folyamatokkal és magas minőségű elvárásokkal rendelkező vállalat az „FM in-house” szolgáltatást választotta a gyors és minőségi munkavégzés érdekében. Közel 7000 bejelentést kezeltek egy év leforgása alatt 97% megoldási aránnyal. Működésük során a folyamatos fejlődés és fejlesztés, illetve a hatékonyság növelése nagyon fontos szempont, kollégáikat rendszeresen képzik, illetve a gazdaságosságon túl, elemzik például azt is, hogy egyes folyamatoknak milyen rövid és hosszútávú hatásaik vannak. Ennek a szemléletnek az eredménye a Tudatos Épület brand létrehozása, amit először a Balance Hall épületben alkalmaztak, és amelynek lényege, hogy a kezdetekben a cégcsoport fejlesztési ága úgy tervezi meg az épületet, hogy az az üzemeltetés során rövid időn belül reagálni tudjon a környezet és az időjárás okozta változásokra, az ezekből fakadó energia megtakarítási lehetőségekre. Ezáltal az épület üzemeltetése fenntartható és környezetkímélő lehet. Az FM munkák során így nagyon fontosak az adatelemzések, az ebből kiszámítható energia-megtakarítás, illetve az energiaköltség, és -felhasználás optimalizálása. A napi üzemeltetési adatokat a bérlők számára is hozzáférhetővé teszik, illetve új fejlesztésként a tervek szerint 2020 végére a Katasztrófavédelmi Kirendeltségek már online ellenőrizhetik az épületeket és a karbantartási adatokat.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A CPI magyarországi vállalata a csoport legzöldebb portfóliójával rendelkezik. A CPI FM tulajdonosi szemlélete a nyereségesség szempontjain túlmutató kritériumokban is megnyilvánul. Házaik üzemeltetésénél és korszerűsítésénél trendalkotó, értékteremtő tevékenységet folytatnak. Kiemelten fontos a fenntartható fejlődés, ezáltal a fenntarthatósági kritériumoknak megfelelően járnak el és együttműködnek az anyavállalatuk ESG (Environmental, Social and Governance) célkitűzéseinek megvalósításában.
Most indult programjuk részeként megújuló forrásból származó villamosenergiát biztosítanak bérlőik részére, ezáltal is megteremtve a lehetőséget a CPI PG zöld energia törekvéseihez.
Felkészültségük és üzemeltetési stratégiájuk lehetővé teszi, hogy napról napra fejlesszék folyamataikat. Ezt nem csak a műszaki adottságaik biztosítják, hanem az az üzemeltetési látásmód, amely a tudatosságot helyezi előtérbe.


Referenciák

CPI Property Group magyarországi létesítményei és bérlői, 350.000 négyzetméter alapterülettel.