Az Év Új Ingatlanfejesztése Különdíj

Cordia Park Residence - II. ütem

Adatlap megosztása

Cím: 1082 Budapest, Corvin Sétány 5.

Átadás éve: 2017 Q2

Ingatlan mérete: 19768 m²

Kivitelezés / Fitout

Pedrano Construction Hungary Építőipari Kft.

Ingatlanfejlesztő

CORDIA Park Residence Második Ütem Ingatlanfejlesztő Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Gábor & Svejkovszky Építésziroda Bt.

Rövid bemutatkozás

• II. ütem: 247 lakás
• 24-113 m² közötti lakások
• nagyméretű, parkosított belső kert, ideális méretű erkélyek


A nemzetközi nagydíjas Corvin Sétányon található Park Residence I. ütemének sikerét követően 2015 márciusában kezdődött meg az újabb ütem, a Park Residence II. építése. A fejlesztés 2016 decemberében a neves CIJ ingatlan fejlesztői szaklap szakértői által odaítélt díját is kiérdemelte.


A Corvin Sétány Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási projektje, a jövő gondosan megtervezett városnegyede Budapest szívében, ahonnan a belváros minden fontos pontja csupán karnyújtásnyira van.


A Park Residence amellett, hogy egyedi építészeti megoldásokat alkalmaz, nevéhez hűen lényegében egy hangulatos, zöld liget a belváros szívében. A nagyméretű, különleges kialakítású, parkosított belső kert, a színes padok, a növénykazetták és a bejáratnál elhelyezett, élő növényekből telepített zöldfal meghitt kertvárosi hangulatot idéznek. A hatályos előírásoknál lényegesen jobb energiahatékonysági mutatókkal rendelkező épület minden lakásához saját erkély tartozik, a legfelső emeleten exkluzív kialakítású otthonok kaptak helyet. Az okosotthon-megoldásokkal felszerelt lakásokban okostelefonról, tabletről vagy laptopról akár távolról is irányítható, módosítható és felügyelhető a szobák hőmérséklete, a világítás, a háztartási berendezések, a nyílászárók és az ajtók.


Egy Park Residence lakás értékálló befektetési lehetőség, hiszen a Corvin Sétány a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszíne, amelyet gyors és könnyű bérbeadhatóság és folyamatosan növekvő bérleti díjak jellemeznek.


A Park Residence lakóinak kényelméről nemcsak az M3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljeskörű szolgáltatási környezet is gondoskodik: többek között üzletek, éttermek, posta, bank, patika, fogászat, sportközpont, uszoda, színház és mozi is megtalálható a környéken.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

• egyedi építészeti megoldások: a projekt nevének megfelelően egy hangulatos, zöld liget a belváros szívében;
• meghitt kertvárosi hangulat: nagyméretű, különleges kialakítású, parkosított belső kert, színes padok, növénykazetták és a bejáratnál elhelyezett élő növényekből telepített zöldfal;
• kitűnő energiahatékonysági mutatókkal rendelkező épület;
• minden lakásához saját erkély tartozik, a legfelső emeleten exkluzív kialakítású otthonok kaptak helyet;
• kiemelkedő szolgáltatási- és közlekedési környezet: Corvin Pláza, üzletek, éttermek, posta, bank, patika, fogászat, sportközpont, uszoda, színház és mozi csupán karnyújtásnyira, az M3-as metróvonal és a 4-6-os villamos pár percre, a legfontosabb közlekedési csomópontok és a repülőtér is könnyedén elérhetők.