Az Év Irodája Különdíj

Cordia Értékesítési Iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.

Átadás éve: 2016 Q4

Ingatlan mérete: 740 m²

Irodában dolgozók száma: 47

Irodabútor

Vivax Irodabútor

Világítástechnika

SOLINFO Lighting & Home

Kivitelezés / Fitout

PaPlan Industries Kft.

Tervezés / belsőépítészet

LAB5 Építésziroda és Matisz Alíz

Rövid bemutatkozás

A Futureal 900 millió euró értékű már elkészült, és további 1,6 milliárd euró értékű, folyamatban lévő fejlesztéseivel Közép-Európa egyik meghatározó ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Beruházásaink között vegyes funkciójú városmegújítási projektek, lakóingatlan-, kereskedelmi- és irodafejlesztések egyaránt megtalálhatóak.


A Cordia a Futureal lakásfejlesztési divíziója. Magyarország és egyben Közép-Kelet Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalata, többek között a Corvin Sétány Európa-díjas városfejlesztési projekt fejlesztője. Az elmúlt években mintegy 3 500 lakást értékesítettek. A Cordia küldetése: otthonteremtés szívvel-lélekkel.


A Cordia Értékesítési Iroda a cégcsoport speciális, saját célú projektje: értékesítési csapatának munkakörnyezeteként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál. Alapterülete 740 m2, ehhez kapcsolódik egy 150 m2 nagyságú terasz is, amely közvetlen átjárást biztosít a Corvin Plázába. Az Iroda a Corvin Negyed irodafejlesztésének második ütemében épült Corvin Garantiqa Tower tornyában található. A torony a beépített anyagok magas minőségének és az egyedi építészeti megoldásoknak köszönhetően több mint egy „A” kategóriás irodaépület.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az iroda kialakításának vezérelve a játékosság, elegancia és funkcionalitás kreatív kombinációjában valósult meg. Tervezése során fő szempont volt, hogy vizuálisan elváló, akusztikailag pedig lecsendesített terek jöjjenek létre: ezek a főbb funkciókat ellátva (showroom, irodarész, prentációs helyiségek, tárgyalók) modern, minőségi, ugyanakkor otthonos és kényelmes egységet alkotnak.


Az organikus bútorok, könnyed, stílusos textíliák, izgalmas kiegészítők, valamint a zöld növényszigetek még hangulatosabbá teszik a környezetet. A világos árnyalatok és meleg föld színek narancs és zöld kiegészítőkkel és bútordarabokkal kombinálva modern, dizájnos, letisztult, ugyanakkor otthonos érzést keltenek. Az irodát védett, egyéni munkát biztosító, ugyanakkor inspiráló csapatmunkára ösztönző terek jellemzik.


A Cordia Értékesítési Iroda szolgáltatási környezet és tömegközlekedés szempontjából is rendkívül jó adottságokkal bír: az M3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége a gyors közlekedést, a Corvin Pláza és környezete pedig étkezési, vásárlási, valamint kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket (sportközpont, uszoda, színház, mozi) is biztosít az itt dolgozók számára.


Kapcsolódó cégek


Belsőépítész: LAB5 Épytésziroda és Matisz Alíz
Kivitelezés: PaPlan Industries Kft.
Világítástechnika: SOLINFO Lighting&Home
Irodabútor: Vivax/IDdesign
Kárpitos bútorok és design kiegészítők: DoWork
Asztalosmunka: Franco & Stefano