Az Év Asset Management Cége

ConvergenCE

Adatlap megosztása

Cím: 1027 Budapest, Horvát utca 14-26.

Bérlő cég: Referenciák: ACADEMIA Irodaház felújítás 2022-2023 ZenGarden felújítás 2020 Árpád Center felújítás 2020 Kálvin Square felújítás 2017 CityZen felújítás 2016 Ügyfelek: Europa, Investum, KGAL, Medicover

Rövid bemutatkozás

Tapasztalt ingatlanszakértőként befektetési, fejlesztési, vagyon- és ingatlankezelői, valamint projekt menedzsmenti tudást nyújtunk nemzetközi színvonalon 2004 óta. Széleskörű tapasztalatunk segítségével együttműködő, közös érdekeken alapuló partneri viszonyt alakítunk ki. Ügyfeleink nemzetközi vagyonkezelő csapatának kiterjesztéseként dolgozunk a helyi vagyonkezelői feladatok ellátásában. Szolgáltatásaink közé tartozik a helyi cégvezetés, az ingatlant birtokló társaság és az épületek üzemeltetésével megbízott szolgáltatók felügyelete, az ingatlanok értékének emeléséhez elengedhetetlenül szükséges a bérlői kapcsolatok kiépítése és fenntartása. Megbízható és költséghatékony „egyablakos” szolgáltatást nyújtunk a helyi piacokon ingatlanokkal rendelkező befektetési alapoknak.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Mi sem mutatja jobban egy Asset Management cég sikerét, mint az általa kezelt épületek bérbeadottsági szintje. A ConvergenCE által felújított, újra pozícionált és jelenleg is üzemeltetett irodaházak bérbeadottsága 2023 novemberében 90 %-on áll. Ide értjük az ACADEMIA, CityZen, Kálvin Square irodaházakat, az Árpád Center, ZenGarden és Canade Square irodaházat. A ConvergenCE egyedisége abban is rejlik, hogy nem csak a saját tulajdonú vagy hozzá köthető épületekkel foglalkozik, hanem más, harmadik feles befektetők ingatlanjainak vagyonkezelését is végzi. Befektető partnereinkkel megvásárlunk alul pozícionált, elhanyagolt épületeket, melyeket felújítunk, a legkorszerűbb technológiákkal és szolgáltatásokkal öltöztetünk fel, majd újrapozícionáljuk és ismét bérbeadjuk őket. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden ingatlanunk rendelkezzen a lehető legmagasabb környezetvédelmi és ESG minősítésekkel. Külön öröm számunkra, hogy ACADEMIA irodaházunk elsőként nyerte el a belvárosi irodaházak között a munkavállalók egészségét középpontba helyező WELL előminősítés legmagasabb fokát, valamint megszerezte a digitális kapcsolatokat értékelő WiredScore tanúsítványt. Az innováció élvonalában pedig a bérlői elégedettségre fókuszálva bevezettük az ACADEMIA-ban VTS Rise "tenant engagement" platformot, mely egykézben fogja össze az épület szolgáltatásait, üzemeltetését és bérlői kommunikációját.