Nevezés

Az Év Tanácsadó Cége

Colliers International

Adatlap megosztása

Cím: 1124 Budapest, Csörsz utca 41

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) világszerte vezető szerepet tölt be a kereskedelmi ingatlanok piacán. Több mint 14.000 szakemberrel, 68 országban nyújt teljes körű szolgáltatásokat ingatlanhasználóknak, tulajdonosoknak és befektetőknek szerte a világon.

A cég 1992-ben kezdte meg működését Magyarországon azzal a célkitűzéssel, hogy professzionális ingatlan-tanácsadó szolgáltatást nyújtson a nagy- és középméretű vállalatok számára. A jelenleg közel 50 főt foglalkoztató ügynökség mára egyike hazánk és Közép-Kelet-Európa vezető nemzetközi ingatlan-tanácsadó és -közvetítő cégeinek.

A cég teljes körű professzionális szolgáltatást nyújt – többek között - irodákkal, szállodákkal, kereskedelmi és ipari ingatlanokkal kapcsolatos szaktanácsadásban és közvetítésben, fejlesztő, eladó- és bérlőképviseletben, ingatlanbefektetési szolgáltatásokban, ingatlan üzemeltetésben, létesítmény gazdálkodásban, zöld épület tanácsadásban, értékbecslések és megvalósíthatósági tanulmányok készítésében, kiegészítve marketing, piackutatási és pénzügyi szolgáltatásokkal.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

- Iroda bérbeadási divízó bérlőképviseleti üzletága integrált szolgáltatásainak köszönhetően magas minőségű, ügyfélközpontú, fenntartható win-win tranzakciókat bonyolít le.
- 11 Cash & Carry Metro üzlet értékesítése Lengyelországban, Magyarországon és a Cseh Köztársaságban egy eladás-visszabérlés ügylet keretén belül. Az idei év eddigi legnagyobb tranzakciói közé tartozik a közép-kelet-európai régióban, és az egyik legnagyobb értékesítési és visszabérlési ügyletnek számít Európában, teljes értéke meghaladja a 250 millió eurót.
- M7 Real Estate - 84 000 nm, 5 logisztikai park értékesítése - Ez Magyarország legnagyobb idei logisztikai ingatlan tranzakciója
-Több mint 120 db kiskereskedelmi ingatlant értékelése, amiben volt vegyesen single tenant food retailer, high street retail hypermarket, bevásárlóközpont és strip mall, összesen több mint 400m euró értékben.
- Több mint 2.700 szállodai szoba értékelése 2019-ben, amelyek összértéke meghaladja az 500m eurót, illetve több mint 1.500 db építés alatt álló lakóingatlan értékelése
- Bérbe adott ipari és logisztikai épületek: 19.000 m2* (pl: VGP Kecskemét) (*2019. novemberig)
- Eladott ipari és logisztikai épületek: 150.000 m2* (pl. M7RE Budaörs, Lear Mór) (*2019. novemberig)
- Eladott telkek: 560.000 m2* (*2019. novemberig)
- Az Ericsson irodaházának minősítése, mely az újépítésre elnyert minősítés után a létező és üzemelő épületek kategóriájában is megszerezte a LEED Gold minősítés
- A GTC White House projekt minősítése ami az országban másodikként a legmagasabb LEED Platinum minősítést nyerte el
- A Debreceni Forest Offices minősítése, mely az első v4-es verzióban elnyert LEED minősítés Mo-n valamint az első Budapesten kívüli LEED minősített Irodaház
- 6db Irodaház BREEAM In-Use minősítése melyből 5 db Very Good egy pedig Excellent minősítést kapott
- 5 db újonnan épülő Irodaház projekten dolgozunk